Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Γιεβχέν Χατσερίντι για τον ΠΑΟΚ. Ο
έμπειρος κεντρικός αμυντικός είχε συμφωνήσει με την ομάδα της
συμπρωτεύουσας, αλλά όπως όλα δείχνουν δεν θα γίνει κάτοικος
Θεσσαλονίκης.
Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Γιεβχέν Χατσερίντι για τον ΠΑΟΚ. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός είχε συμφωνήσει με την ομάδα της συμπρωτεύουσας, αλλά όπως όλα δείχνουν δεν θα γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης.
Ο 30χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες από το Κίεβο, δέχθηκε νέα βελτιωμένη πρόταση από τη Ντιναμό, η οποία απέδειξε έμπρακτα ότι ήθελε να τον κρατήσει στο ρόστερ της. Η νέα πρόταση ικανοποίησε απόλυτα τον Χατσερίντι και πλέον απομένουν τα τυπικά για να επισημοποιηθεί η παραμονή του στην ουκρανική ομάδα.
Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές αφορά νέο τριετές συμβόλαιο, με τη μεταγραφή του Χατσερίντι στον ΠΑΟΚ να ναυαγεί πλέον οριστικά. Ο παίκτης προτίμησε να παραμείνει στην Ουκρανία και να κάνει πράξη την επιθυμία της συζύγου του, η οποία ήταν αρνητική στην προοπτική της καλοκαιρινής μετακόμισης.
Ο ΠΑΟΚ πλέον θα πρέπει να κοιτάξει άλλους ποδοσφαιριστές για το κέντρο της άμυνας, καθώς το προσύμφωνο που έχει στα χέρια του δεν έχει καμία αξία για τη FIFA. Ο Χατσερίντι ξεκίνησε την καριέρα του στην Ολκόμ Μελιτόπολ το 2005 και το 2008 μετακόμισε στην Ντιναμό Κιέβο, στην οποία έκλεισε ήδη 10 χρόνια παρουσίας.
Πριν από λίγο καιρό μάλιστα βρέθηκε αντίπαλος με την ΑΕΚ, όταν η ομάδα του αντιμετώπισε τους «κιτρινόμαυρους» στο Γιουρόπα Λιγκ.
Σε εκπληκτική κατάσταση ο Απόστολος Σίσκος στο Acropolis Swim Open του ΟΑΚΑ. Μετά το…διαστημικό 1:54.12 στα 200μ ύπτιο, ο 21χρονος κολυμβητής είχε εξαιρετική επίδοση στα 200μ πεταλούδα: 1:56.13.
Οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» γιορτάζουν 40 χρόνια αδελφοποίησης με τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα και δημιούργησαν ένα μοναδικό κορεό πριν από την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ
Ο Άρης νίκησε ξανά τον ΟΦΗ, αυτή τη φορά με 3-1 στο «Βικελίδης», έχοντας πρωταγωνιστή τον Κουαμέ που είχε δύο γκολ και μία ασιστ, παραμένοντας σε τροχιά πρωτιάς στα πλέι οφ του 5-8.