Ως γνωστόν, η κυβέρνηση εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση για την εθνική
επέτειο που έλαβε χώρα στον Λευκό Οίκο από τον υπουργό Ναυτιλίας Π.
Κουρουμπλή.

Σύμφωνα με το «Βηματοδότη», το πρώτο ερώτημα ήταν πώς τα κατάφερε να βρεθεί στην Ουάσιγκτον με τόση κακοκαιρία, ενώ ο Πάνος Καμμένος δεν τα κατάφερε. Η απάντηση: «Εγώ είχα προσωπική πρόσκληση, έχω και διπλωματικό διαβατήριο».

Οταν ο πλανητάρχης έχει νευράκια

Το δεύτερο ερώτημα προς τον κ. Κουρουμπλή είχε να κάνει με τον πλανητάρχη. Τι είπε, πώς του φάνηκε; Η απάντηση: «Μπήκε στην αίθουσα και ήταν πολύ εκνευρισμένος. Μου το είπαν και οι δεσποτάδες που τους συνάντησε. Ηταν νευριασμένος επειδή απέλυσε τον σύμβουλο ασφαλείας του. Να σκεφτείτε ότι δεν χαιρέτησε κανέναν. Ούτε καν αυτούς που βρίσκονταν στην πρώτη σειρά. Διάβασε τον λόγο του, είπε το αστειάκι του για το πόσο ακόμα προσδοκά να μείνει στην εξουσία και έφυγε. Ούτε καν έμεινε να παρακολουθήσει τους παραδοσιακούς χορούς. Είχε νεύρα ο πρόεδρος».

Και μια… απομυθοποίηση

Η τρίτη ερώτηση είχε να κάνει με τον Λευκό Οίκο. Πώς του φάνηκε; Η απάντηση: «Πλήρης απομυθοποίηση. Ακουγα για Λευκό Οίκο και είχα άλλη εντύπωση. Δεν με ενθουσίασε. Πρόκειται τελικά για έναν μύθο, με όλα αυτά που ακούς τόσα χρόνια για την κατοικία των πλανηταρχών, αλλά όταν βρίσκεσαι μέσα σε αυτόν αμέσως τον απομυθοποιείς. Τα μέτρα ασφαλείας αφόρητα. Μέχρι και εμένα έψαξαν που είχα προσωπική πρόσκληση και διπλωματικό διαβατήριο».

in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο