Στη συνεδρίαση του άτυπου συντονιστικού οργάνου των τομεαρχών της ΝΔ
υπήρξαν ορισμένα θεματάκια με τα οποία δεν ασχολήθηκαν οι τηλεοπτικές
κάμερες, όπως μία ατάκα του Μάκη Βορίδη για τις προθέσεις της
κυβέρνησης.

Σύμφωνα με το «Βηματοδότη»
, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε εξαπολύοντας σφοδρότατη επίθεση κατά της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ λέγοντας: «Είναι λίγοι, αλλά για τα εθνικά θέματα το «λίγος» δεν σημαίνει ανεπαρκής, σημαίνει και επικίνδυνος» και ότι «η αριστερά του Τσίπρα δεν ξέρει τι ποιεί η δεξιά του Καμμένου», πήρε τον λόγο η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία συνέστησε προς όλους την προσοχή τους στα εθνικά θέματα ώστε να μην πάρει το κόμμα τον δρόμο του λαϊκισμού. Θα πρέπει, είπε, να κρατήσει μια υπεύθυνη διαχρονική στάση. Οι κ.κ. Κουμουτσάκος (παρά την αφωνία λόγω ίωσης που είχε) και Κικίλιας συμφώνησαν, όχι όμως και ο Μάκης Βορίδης.

«Δεν μπορεί να μας παρουσιάζουν τον Αδωνι Γεωργιάδη ως δωροδοκηθέντα και μετά να μας ζητούν συναίνεση. Δεν γίνεται τέτοιο πράγμα, τη στιγμή που, όλοι το έχετε αντιληφθεί, θέλουν να μας κλείσουν στη φυλακή, αν όχι όλους, τους μισούς» είπε ο κ. Βορίδης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, οποίος και έκανε μια ανάλυση γιατί και πώς αποχώρησε όλη η αντιπολίτευση από την προανακριτική επιτροπή της Βουλής που διερευνά το σκάνδαλο της Novartis.

Ο κ. Μητσοτάκης πάντως ζήτησε από όλους να ρίξουν τους τόνους, γιατί όπως είπε όταν γίνει πρωθυπουργός θα είναι αναγκασμένος να συνομιλεί με μερικούς. Ολοι κοίταζαν παράξενα έως ότου εξηγήσει ότι εννοεί τον Ερντογάν, τον Ζάεφ κ.ά.

in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας