Η Renault, τόσο μέσω των προϊόντων της όσο και των συνολικότερων ενεργειών της, στοχεύει στην ενίσχυση δράσεων που έχουν ως σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των ανθρώπων. Η φιλοσοφία Passion for Life αποτελεί την υπόσχεση για τη συνεπή εστίαση της εταιρείας σε αυτό τον σκοπό. Σε αυτό το πλαίσιο η Renault στηρίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τα Street Relays, την πρώτη και μεγαλύτερη σειρά αγώνων σκυταλοδρομίας στη χώρα μας.

Για το 2018 συνολικά εννέα πόλεις στην Αττική, και την περιφέρεια θα φιλοξενήσουν αυτή τη μοναδική διοργάνωση, η οποία πέρα από τον αθλητικό της χαρακτήρα της ξεχωρίζει και για το κοινωνικό της προφίλ, αφού μέρος των εσόδων διατίθενται για την ενίσχυση με αθλητικό εξοπλισμό σχολείων της περιοχής που πραγματοποιούνται οι αγώνες.

Οι αγώνες περιλαμβάνουν σκυταλοδρομίες 4 Χ 2.500μ., 2 Χ 5.000μ. και ατομικό 10χλμ. Ξεχωριστή νότα αποτελούν τα ειδικά σχεδιασμένα για τους μικρούς δρομείς Kids Relays (4 X 50μ. και 4 Χ 100μ.)

Η TEOREN MOTORS, επίσημος εισαγωγέας των Renault και Dacia στην Ελλάδα, μέσω και του δικτύου εξουσιοδοτημένων διανομέων και επισκευαστών της, θα βρίσκεται δίπλα στα Street Relays μεταφέροντας και αυτή τη χρονιά τη σκυτάλη του αθλητισμού, της υγείας, αλλά και της αλληλεγγύης.

auto.in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο