H Renault στηρίζει τους αγώνες σκυταλοδρομίας «Street Relays 2018»
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Renault στηρίζει τα Street Relays, μια διοργάνωση που ξεχωρίζει τόσο για το αθλητικό, όσο και το κοινωνικό της πρόσωπο.
Η Renault, τόσο μέσω των προϊόντων της όσο και των συνολικότερων ενεργειών της, στοχεύει στην ενίσχυση δράσεων που έχουν ως σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των ανθρώπων. Η φιλοσοφία Passion for Life αποτελεί την υπόσχεση για τη συνεπή εστίαση της εταιρείας σε αυτό τον σκοπό. Σε αυτό το πλαίσιο η Renault στηρίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τα Street Relays, την πρώτη και μεγαλύτερη σειρά αγώνων σκυταλοδρομίας στη χώρα μας.
Για το 2018 συνολικά εννέα πόλεις στην Αττική, και την περιφέρεια θα φιλοξενήσουν αυτή τη μοναδική διοργάνωση, η οποία πέρα από τον αθλητικό της χαρακτήρα της ξεχωρίζει και για το κοινωνικό της προφίλ, αφού μέρος των εσόδων διατίθενται για την ενίσχυση με αθλητικό εξοπλισμό σχολείων της περιοχής που πραγματοποιούνται οι αγώνες.
Οι αγώνες περιλαμβάνουν σκυταλοδρομίες 4 Χ 2.500μ., 2 Χ 5.000μ. και ατομικό 10χλμ. Ξεχωριστή νότα αποτελούν τα ειδικά σχεδιασμένα για τους μικρούς δρομείς Kids Relays (4 X 50μ. και 4 Χ 100μ.)
Η TEOREN MOTORS, επίσημος εισαγωγέας των Renault και Dacia στην Ελλάδα, μέσω και του δικτύου εξουσιοδοτημένων διανομέων και επισκευαστών της, θα βρίσκεται δίπλα στα Street Relays μεταφέροντας και αυτή τη χρονιά τη σκυτάλη του αθλητισμού, της υγείας, αλλά και της αλληλεγγύης.
auto.in.gr
- Β. Κικίλιας: «Η πόλη της Θεσσαλονίκης μπορεί να γίνει ισχυρή θαλάσσια πύλη της Β. Ελλάδας και της ΝΑ Ευρώπης»
- Συνάντηση αστέρων: Ο Μέσι έκανε δώρο τη φανέλα του στον Μπάτζιο (pic)
- Θεσσαλονίκη: 35χρονος έκαψε το αυτοκίνητο της γυναίκας του αδελφού του
- Τέλος οι εβδομαδιαίες προγνώσεις καιρού από την ΕΜΥ – Ποιος ο λόγος, η αιχμηρή ανάρτηση Κολυδά
- Γεραπετρίτης: Βλέπει «νίκες» στην εξωτερική πολιτική – Τι είπε για F 35 και casus belli
- Πώς αντέδρασε ο προπονητής της Νορβηγίας για τη spider-cam: «Η μπάλα πέφτει ευθεία από τον ουρανό» (vid)
- Άτυπη οικονομία: Εργαζόμενοι χωρίς δικαιώματα και προστασία – Πρωτιά της Ελλάδας
- Γιατί η Σοσάνα Ζούμποφ θεωρεί ότι η τεχνητή νοημοσύνη απειλεί τη δημοκρατία;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442