
Τελειώνει ο Γιαννάκης από τον πάγκο του Άρη
Η εντός έδρας ήττα του Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ άνοιξε την πόρτα της... εξόδου στον Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο Έλληνας τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των «κίτρινων», οι οποίοι μετά και τη σημερινή απώλεια καλείται να δώσει «μάχη» για την παραμονή του στην Α1 Ανδρών.
Η εντός έδρας ήττα του Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ άνοιξε την πόρτα της… εξόδου στον Παναγιώτη Γιαννάκη.
Ο Έλληνας τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των «κίτρινων», οι οποίοι μετά και τη σημερινή απώλεια καλείται να δώσει «μάχη» για την παραμονή του στην Α1 Ανδρών.
Οι διοικούντες την ΚΑΕ Αρης «ζυγίζοντας» τη δυσχερή αγωνιστικά θέση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα, σε συνδυασμό με το γεγονός πως δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγών στο ρόστερ (σ.σ. υπενθυμίζεται υπάρχει απαγορευτικό μεταγραφών από τη FIBA), οδηγούνται στο «διαζύγιο» με τον άλλοτε ομοσπονδιακό τεχνικό, εκτιμώντας πως έτσι θα βοηθηθούν οι «κίτρινοι» στο να αποφύγουν την περιπέτεια του υποβιβασμού.
Αναγνωρίζεται, βέβαια, πως ο Γιαννάκης κράτησε τον Αρη… όρθιο, υπό αντίξοες συνθήκες, θυσιάζοντας την προσωπικότητα και το όνομά του, όπως αναφέρεται εμφατικά. Αναμένεται άμεσα η επαφή των ιθυνόντων της εταιρείας με τον προπονητή, ώστε να διευθετηθούν τυπικά ζητήματα που θα τερματίσουν και τυπικά τη συνεργασία του με το σύλλογο.
Πληροφορίες θέλουν επικρατέστερο αντικαταστάτη του Παναγιώτη Γιαννάκη στον πάγκο της ομάδας, τον άλλοτε προπονητή του Αρη, Βαγγέλη Αγγέλου.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Το Τέξας εκτέλεσε άνδρα για φόνο που διαπράχθηκε το 2004, στην 600ή εκτέλεση που πραγματοποιεί η πολιτεία
- Η Τζίλιαν Άντερσον έπαθε κρίση πανικού βλέποντας μια σκηνή από ταινία της
- Βρετανία: Θα φύγει ο Στάρμερ; Κι αν ναι, πώς; Τα τέσσερα σενάρια της μάχης για το Νο10 της Ντάουνινγκ Στριτ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (15/5): Πού δείτε το Παναθηναϊκός-Μύκονος και το Άστον Βίλα-Λίβερπουλ
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Καθυστερήσεις σε Κηφισίας, Μεσογείων και Αττική Οδό
- Κέρκυρα: Νέα απάτη – Πήραν από 79χρονο 200.000 ευρώ προσποιούμενοι υπαλλήλους της ΔΕΔΔΗΕ


