Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τέσσερις μήνες φυλακή με αναστολή στον Τούρκο που συνελήφθη στον Έβρο

Τέσσερις μήνες φυλακή με αναστολή στον Τούρκο που συνελήφθη στον Έβρο

Σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών, με αναστολή, και πρόστιμο 1.500 ευρώ καταδικάστηκε ο τούρκος πολίτης που κατά τη διάρκεια της νύχτας μπήκε σε ελληνικό έδαφος στην περιοχή Καστανιές του Έβρου. Ο 41χρονος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άρχισε να συνέρχεται πολλές ώρες αφότου τέθηκε υπό κράτηση, ενώ κίνητρό του φέρεται ήταν η διαφυγή από την Τουρκία.

Σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών, με αναστολή, και πρόστιμο 1.500 ευρώ καταδικάστηκε ο τούρκος πολίτης που κατά τη διάρκεια της νύχτας μπήκε σε ελληνικό έδαφος στην περιοχή Καστανιές του Έβρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ, εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να αποφασιστεί εάν θα του επιτραπεί η επιστροφή του σήμερα στην Τουρκία.

Ο 41χρονος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άρχισε να συνέρχεται πολλές ώρες αφότου τέθηκε υπό κράτηση.

Το κίνητρό του φέρεται να ήταν η διαφυγή από την Τουρκία, ωστόσο δεν έχει καταθέσει ακόμη αίτημα για άσυλο.

Υπενθυμίζεται πως ο 41χρονος υδραυλικός από την ανατολική Τουρκία βρισκόταν στο σημείο με ακόμη τρία άτομα, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισαν να τρέχουν με κατεύθυνση την ελληνική πλευρά.

Οι τούρκοι στρατιώτες επιχείρησαν να τους εμποδίσουν πυροβολώντας στον αέρα, κίνηση που έκανε τους τρεις εξ’ αυτών να σταματήσουν, ωστόσο ο 41χρονος συνέχισε και πέρασε τα σύνορα.

Εκεί, τον εντόπισε περίπολο του ελληνικού στρατού και τον παρέδωσε σε αστυνομικούς, στο μεθοριακό φυλάκιο των Καστανιών.

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024