Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βασιλειάδης: «Η είσοδος του Σαββίδη ξεχείλισε το ποτήρι»

Βασιλειάδης: «Η είσοδος του Σαββίδη ξεχείλισε το ποτήρι»

Για τα τελευταία γεγονότα στο ελληνικό ποδόσφαιρο μίλησε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης τονίζοντας πως η εισβολή του Ιβάν Σαββίδη με όπλο μέσα στο γήπεδο της Τούμπας «ξεχείλισε το ποτήρι».

Για τα τελευταία γεγονότα στο ελληνικό ποδόσφαιρο μίλησε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης τονίζοντας πως η εισβολή του Ιβάν Σαββίδη με όπλο μέσα στο γήπεδο της Τούμπας «ξεχείλισε το ποτήρι».

«Ο κ. Σαββίδης δεν ανδρώθηκε επιχειρηματικά επί ΣΥΡΙΖΑ. Ή θα καταλογίζετε στην κυβέρνηση κάτι συγκεκριμένο ή θα το αφήσετε. Άλλωστε αντιδράσαμε ακαριαία και καταδικάσαμε άμεσα την ενέργειά του… φίλου μας, όπως τον χαρακτηρίσατε» συμπλήρωσε αναφορικά με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ.

Ο κ. Βασιλειάδης μιλώντας στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» ανέφερε ότι σε έξι μήνες δεν μπορούνε να διορθωθούν οι παθογένειες 40 χρόνων, ενώ για το τι έχει πετύχει η κυβέρνηση είπε: «Το τι έχουμε πετύχει αυτά τα τρία χρόνια δεν δέχομαι να το μηδενίζει κανείς. Έχουμε καταφέρει πράγματα τα οποία μια τριετία πριν ήταν ζητούμενα. Όπως για παραδείγματα ο αθλητικός νόμος, τα κωλύματα, το σπάσιμο της ΚΕΔ από της ΕΠΟ. Όλη αυτή την «ομορφιά» των τελευταίων 40 χρόνων θα τα φτιάξουμε σε έξι μήνες;».

Ο υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε: «Είναι άποψή μου και νομίζω ότι φέτος διανύαμε μια διαφορετική χρονιά. Μια χρονιά που προσπαθήσαμε να βάλουμε κανόνες σε ένα νέο σκληρό πειθαρχικό δίκαιο με κανόνες που σκοπό να χρησιμοποιούνται έναντι όλων. Με μια νέα ΚΕΔ που προσπαθήσαμε να την απαγκιστρώσουμε από τα συστήματα εξουσίας της ΕΠΟ. Η επιτυχία της θα κριθεί. Εμείς επιμέναμε με τρεις ξένους επιδιαιτητές από την αρχή, για να μην υπάρχουν σκιές μέχρι να έρθει και το VAR. Τα λάθη ήταν μοιρασμένα και δύσκολα θα πει κάποιος ότι ευνοήθηκε εξόφθαλμα» και στη συνέχεια αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα».

«Με τον κ. Γραμμένο έχω εξαιρετική συνεργασία και προσπαθεί μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες και με πολύ μεγάλες πιέσεις και το καταλαβαίνουν όλοι αυτό, να μπει σε νέα εποχή το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν είναι απλό. Έχει τη στήριξη της FIFA και της UEFA και της ελληνικής πολιτείας, θα έχει τον απαιτούμενο χρόνο για να μπορέσει να τα κάνει» συμπλήρωσε για τη συνεργασία του με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Για την ποιότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο τόνισε πως «η Super League και η Football League είναι δύο προϊόντα που έχουν τεράστιο οικονομικό πρόβλημα». «Η Football League φυτοζωεί και κάνει μια τεράστια προσπάθεια τον τελευταίο 1,5 χρόνο να φύγει από την ανυποληψία. Ποιοτικά, δυστυχώς λόγω συσσωρευμένων λαθών των προηγούμενων χρόνων είναι ποιοτικά ανύπαρκτη. Το ίδιο δυστυχώς ισχύει και στη Super League» υπογράμμισε, ενώ συμπλήρωσε πως οι καταγγελίες εξαγοράς ψήφων στις εκλογές της ΕΠΟ θα πάρουν το δρόμο της Δικαιοσύνης. «Υπάρχουν διάφορες καταγγελίες στον χώρο του ποδοσφαίρου. Θα επεκτείνουμε το τμήμα της αθλητικής βίας. Και θα το κάνουμε αθλητικής βίας και αθλητικού εγκλήματος. Η λογική μας είναι γνωστή. Όλα στο φως» συμπλήρωσε.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024