Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αφαίρεση τριών βαθμών στον Παναθηναϊκό λόγω Βέμερ

Αφαίρεση τριών βαθμών στον Παναθηναϊκό λόγω Βέμερ

Οι «πράσινοι» τιμωρήθηκαν με αφαίρεση τριών βαθμών από το πρωτάθλημα λόγω των οφειλών τους στον Γενς Βέμερ. Θα πρέπει να εξοφλήσουν πλήρως τον παίκτη για να τους πάρουν πίσω.

Η οφειλή που έχει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς τον Γενς Βέμερ ίσως της κοστίσει κάτι περισσότερο από χρήματα, καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε τον ποδοσφαιριστή και επέβαλε αφαίρεση βαθμών από το «τριφύλλι».

Συγκεκριμένα, το αρμόδιο όργανο της Ομοσπονδίας αποφάσισε την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από το πρωτάθλημα της Super League, εντός τριών εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της απόφασης και μέχρις ότου η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προβεί στην πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του πρώην παίκτη της.

Υπενθυμίζεται ότι οι οφειλές της ομάδας προς τον παίκτη είναι ύψους 500.000 ευρώ, με τον Παναθηναϊκό να ζητά τμηματική εξόφληση, κάτι που δεν έγινε δεκτό από την πλευρά Βέμερ.

«Η επιβολή της ποινής δεν σημαίνει αυτόματα και την ενεργοποίηση τους. Η ΕΠΟ επιβάλει την ποινή αλλά για να ενεργοποιηθεί χρειάζεται νέα αίτηση από τον παίκτη, να γίνει δηλαδή νέο δικαστήριο» ήταν η επίσημη απάντηση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετά την έκδοση της απόφασης.

in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024