Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά σε ακατοίκητο κτίριο στον Κεραμεικό
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε ακατοίκητο κτίριο επί της οδού Καλογήρου Σαμουήλ στο κέντρο της Αθήνας.
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά που ξέσπασε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε εγκαταλελειμμένο κτίριο επί της οδού Καλογήρου Σαμουήλ στον Κεραμεικό, στο κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, δεν υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένους, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 21 πυροσβέστες με επτά οχήματα.
#Πυρκαγιά σε εξέλιξη σε ακατοίκητο κτίριο επί της οδού Καλογήρου Σαμουήλ στην Αθήνα. Επιχειρούν 21 πυροσβέστες με 7 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 19 Μαρτίου 2018
in.gr
- Η Νιγηρία επιβεβαίωσε τον θάνατο υψηλόβαθμου αξιωματούχου του Ισλαμικού Κράτους σε κοινή επιχείρηση με τις ΗΠΑ
- O Μουρίνιο έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή στην Ρεάλ! (pic)
- Από φέρετρα μέχρι βάρκες – Τι πετάνε οι θεσσαλονικείς στα σκουπίδια
- Πέθανε ο άνδρας που είχε δεχθεί επίθεση από καρχαρία στην Αυστραλία
- Οι “απαντήσεις” για Ποντένσε, Έσε
- Finos Film: Το ξεκαρδιστικό video για τη σημερινή «Ημέρα του σερβιτόρου»
- Με άγχος για εσωκομματικά και δελφίνους ο Μητσοτάκης στο συνέδριο
- Άγιοι Ανάργυροι: Εντοπίστηκε σπίτι τρώγλη – Τρία παιδιά ζούσαν σε άθλιες συνθήκες, συνελήφθησαν οι γονείς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 16.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-fatih-turan-63325184-27730386-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442