
Στο υπουργείο Εργασίας οι εργαζόμενοι του Κέντρου Βρεφών «Μητέρα»
Στο υπουργείο Εργασίας θα συγκεντρωθούν σήμερα, Τρίτη, στις 12:00 το μεσημέρι, τα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων του Κέντρου Βρεφών «Μητέρα», διαμαρτυρόμενα για τα προβλήματα υποστελέχωσης που αντιμετωπίζει η δομή.
Μαίρη Μπιμπή
Στο υπουργείο Εργασίας θα συγκεντρωθούν σήμερα, Τρίτη, στις 12:00 το μεσημέρι, τα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων του Κέντρου Βρεφών «Μητέρα», διαμαρτυρόμενα για τα προβλήματα υποστελέχωσης που αντιμετωπίζει η δομή.
Η κινητοποίηση έχει και την στήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).
Το Κέντρο Βρεφών «Μητέρα» αντιμετωπίζει μεγάλες ελλείψεις προσωπικού, καθώς σύμφωνα με το σωματείο υπάρχει μία βρεφονηπιοκόμος στη βάρδια για 13 παιδιά. Το Οργανόγραμμα του Κέντρου προβλέπει μία βρεφονηπιοκόμο για κάθε τρία παιδιά.
Επίσης, υπάρχει μία Παιδίατρος για 85 παιδιά, ενώ παλαιότερα υπηρετούσαν τέσσερις Παιδίατροι.
Τέλος, υπηρετούν έξι Κοινωνικοί Λειτουργοί αντί για 25, με αποτέλεσμα να μην καθίστανται δυνατόν να υπάρξει έγκαιρη αποκατάσταση των παιδιών.
health.in.gr
- Λετονία: Παραιτήθηκε η πρωθυπουργός – Πώς τα ουκρανικά drones προκάλεσαν πολιτική κρίση
- Politico: Το ρωσικό κοινοβούλιο ψήφισε νόμο που επιτρέπει στον Πούτιν να εισβάλλει σε ξένες χώρες – Διεθνής ανησυχία
- Πάνος Πανόπουλος: Πέθανε ο ηθοποιός της σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά»
- Αρνητικός στον χανταϊό ο Έλληνας επιβάτης του κρουαζιερόπλοιου που βρίσκεται σε καραντίνα στο «Αττικόν»
- Κέρκυρα: Συνελήφθη 54χρονη που μαχαίρωσε τον σύντροφό της
- Το… Final-4 στη φανέλα του Ολυμπιακού (pics)