Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιοι παίζουν με τη «Λέγκα του Βορρά» και ποιος ο ρόλος Σαββίδη

Ποιοι παίζουν με τη «Λέγκα του Βορρά» και ποιος ο ρόλος Σαββίδη

Εντείνονται οι ζυμώσεις στη Μακεδονία και στη Θράκη για την ανάγκη ή όχι δημιουργίας ενός κόμματος - κατά τα πρότυπα της Λέγκας του Βορρά - που θα στηριχθεί σε Πόντιους, Μακεδόνες, Θρακιώτες, δυνάμεις της Εκκλησίας κ.ά.

Εντείνονται οι ζυμώσεις στη Μακεδονία και στη Θράκη για την ανάγκη ή όχι δημιουργίας ενός κόμματος – κατά τα πρότυπα της Λέγκας του Βορρά – που θα στηριχθεί σε Πόντιους, Μακεδόνες, Θρακιώτες, δυνάμεις της Εκκλησίας κ.ά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βήματος, η υπόθεση αυτή συνδέεται με τις κινήσεις που κάνει ο Ιβάν Σαββίδης καθώς επανέρχονται τα σενάρια περί εμπλοκής του στην πολιτική στην Ελλάδα.
Κάτι που φαίνεται ότι ενισχύεται από την απόφασή του να πουλήσει την καπνοβιομηχανία του στη Ρωσία έναντι 1,6 δις δολαρίων και να επικεντρωθεί σε επενδύσεις στις υποδομές, τον τουρισμό, το real estate.

Βεβαίως, ο Σαββίδης έχει να αντιμετωπίσει τον ίδιο του τον εαυτό καθώς ό,τι έκανε στην Τούμπα, θα το βρίσκει μπροστά του.

Αν και έχει διαψεύσει στο παρελθόν ότι προτίθεται να κάνει κόμμα και πριν από περίπου έναν μήνα είπε ότι «κόμμα μας είναι ο ΠΑΟΚ», εν τούτοις οι κινήσεις τόσο του ίδιου όσο και συγγενικών του προσώπων και συνεργατών του δείχνουν ότι το πολιτικό μαγείρεμα στον Βορρά συνεχίζεται.

Αυτό φάνηκε στο συλλαλητήριο για το Σκοπιανό, το οποίο ενισχύθηκε ποικιλοτρόπως από την πλευρά Σαββίδη, καθώς τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ποντιακά σωματεία κ.ά. ενίσχυσαν την κινητοποίηση.

Περισσότερα διαβάστε εδώ:

in.gr

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024