Μπορεί να πέρασε μία ολόκληρη εβδομάδα από την Κυριακή (11/03) και το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας, το οποίο στιγματίστηκε από την ένοπλη εισβολή στον αγωνιστικό χώρο του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, με απειλητικές διαθέσεις προς τον διαιτητή του αγώνα Γιώργο Κομίνη, όμως διεθνή Μέσα δεν έχουν σταματήσει τις εκτενείς αναφορές στην τεταμένη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες.
Μπορεί να πέρασε μία ολόκληρη εβδομάδα από την Κυριακή (11/03) και το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας, το οποίο στιγματίστηκε από την ένοπλη εισβολή στον αγωνιστικό χώρο του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, με απειλητικές διαθέσεις προς τον διαιτητή του αγώνα Γιώργο Κομίνη, όμως διεθνή μέσα δεν έχουν σταματήσει τις εκτενείς αναφορές στην τεταμένη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες.
Μάλιστα, δημοσιεύματα τόσο της βρετανικής Sun όσο και της Guardian στέκονται στις πιθανές τιμωρίες του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ και κάνουν λόγο μέχρι και για υποβιβασμό!
Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο σε ομιλία του στο Miami Dade College, και αναφερόμενος στην επαγγελματική του πορεία αποκάλυψε ότι αρχικά τόσο η UEFA όσο και η Παγκόσμια Ομοσπονδία είχαν απορρίψει τις αιτήσεις του για δουλειά.
O Λούκα Μόντριτς στάθηκε άτυχος στο κυριακάτικο (26/4) ντέρμπι της Μίλαν με την Γιουβέντους, καθώς τραυματίστηκε και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.
Χιλιάδες οπαδοί του ΟΦΗ γέμισαν τους δρόμους του Ηρακλείου τη Δευτέρα (27/4) για να αποθεώσουν τον Χρήστο Κόντη και τους παίκτες στην παρέλαση με ανοιχτό πούλμαν για την κατάκτηση του Κυπέλλου.