Επιστολή Κομίνη στον αθλητικό δικαστή: «Ισχύει ότι έγραψα στο φύλλο αγώνα»
Δεν θα δώσει το παρών στην εκδίκαση της υπόθεσης του ΠΟΑΚ με την ΑΕΚ ο διαιτητής του αγώνα Γιώργος Κομίνης, ο οποίος με επιστολή του προς τον αθλητικό δικαστή αναφέρει ότι «ισχύει ότι έγραψα στο φύλλο αγώνα».
Δεν θα δώσει το παρών στην εκδίκαση της υπόθεσης του ΠΟΑΚ με την ΑΕΚ ο διαιτητής του αγώνα Γιώργος Κομίνης, ο οποίος με επιστολή του προς τον αθλητικό δικαστή αναφέρει ότι «ισχύει ότι έγραψα στο φύλλο αγώνα».
Ο διεθνής διαιτητής κλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή ως μάρτυρας, αλλά ενημέρωσε ότι δεν θα βρεθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας για προσωπικούς – οικογενειακούς λόγους.
Ωστόσο, με επιστολή του επιβεβαιώνει ρητά ότι ισχύει επακριβώς ότι έγραψε στο φύλλο αγώνα «στο οποίο με σαφήνεια περιγράφονται όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του ως άνω ποδοσφαιρικού αγώνα».
in.gr
- Αταμάν: «Μεγάλη απώλεια ο Σλούκας, είχε πρόβλημα την τελευταία εβδομάδα – Δεν θα ψάξουμε δικαιολογίες»
- Ο Κόντης ήταν μία μεταφυσική τιμωρία για τον Παναθηναϊκό
- Μεγάλο πλήγμα στον Παναθηναϊκό: Χάνει όλη τη σειρά με τη Βαλένθια ο Σλούκας!
- Λουτσέσκου μετά το Κύπελλο: «Είμαι συντετριμμένος – Ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι μου»
- Τέλος η σεζόν για τον Εμπαπέ; – Ποιος είναι ο λόγος που δεν θα αγωνιστεί με τη Ρεάλ και ο στόχος του Μουντιάλ
- «Μπαμπάκα μου, τόσο υπερήφανη για εσένα»: Η κόρη του Χρήστου Κόντη πανηγυρίζει για το Κύπελλο του ΟΦΗ (pic)
- Συμφωνία της ΑΕΚ με Βίντα για ακόμη ένα χρόνο!
- Μπαρτζώκας: «Θα είναι μια σκληρή σειρά με τη Μονακό – Μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο ο Βεζένκοφ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442