Το παρασκήνιο για τις σχέσεις της κυβέρνησης με τον Ιβάν Σαββίδη και την οργή του τελευταίου μετά τα έκτροπα της Τούμπας, αποκαλύπτει ο Βηματοδότης

Το κυβερνητικό άδειασμα, σε συνδυασμό με το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Ιβάν, μη νομίζετε πως δεν ενόχλησε τον ελληνογεωργιανό (και όχι Ρώσο) ολιγάρχη.

Οταν εμφανίστηκε στο «Μακεδονία» μαθαίνω ότι ήταν οργισμένος. Οχι με τον διαιτητή, ούτε με την ΑΕΚ. Με τους πρώην συμμάχους του στην κυβέρνηση που μέσα σε λίγα 24ωρα διέγραψαν την πολύμηνη και πολυδάπανη στήριξή του στην κυβέρνηση.

Αυτό κυρίως δεν μπορούσε να χωνέψει ο Ιβάν. Να έχει δώσει τα εκατομμύριά του για επενδύσεις, βοηθώντας την κυβέρνηση, και τώρα όλοι αυτοί να του γυρίζουν την πλάτη. Μου λένε ότι σε εκείνη τη σύντομη συνάντηση στο «Μακεδονία» ο Ιβάν έκανε λόγο για προδοσία και σε ένα ξέσπασμά του (στα ελληνικά, παρακαλώ) φέρεται να είπε: «Αν μιλήσω, θα τους κάψω όλους».

Μπορεί όντως να είπε αυτή τη φράση, θα έχει όμως το σθένος να μιλήσει; Γιατί και ο άλλος εκλεκτός της κυβέρνησης Τσίπρα, ο Χρήστος Καλογρίτσας, όταν τον άδειασαν από το Μαξίμου είχε απειλήσει πως αν μιλήσει θα κάψει μερικούς υπουργούς, αλλά δεν μίλησε ποτέ.

Για την ιστορία, να σημειώσω ότι τον μοναδικό που δεν έβαλε στο στόχαστρό του ο Ιβάν ήταν ο… Πάνος Καμμένος. Διά της μέχρι τώρα σιωπής του (!) τον βοήθησε, όπως έλεγαν οι συνεργάτες του Ιβάν

Διαβάστε περισσότερα εδώ:

in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο