Κουκουλοφόροι μαχαίρωσαν 17χρονο μαθητή μέσα στο σπίτι του
Τον τρόμο έζησε ένας 17χρονος μαθητής στη Νίκαια όταν άγνωστοι, φορώντας κουκούλες εισέβαλαν στο σπίτι του και τον μαχαίρωσαν προκειμένου να κάνουν ανενόχλητοι τη ληστεία τους.
Τον τρόμο έζησε ένας 17χρονος μαθητής στη Νίκαια όταν άγνωστοι, φορώντας κουκούλες εισέβαλαν στο σπίτι του και τον μαχαίρωσαν προκειμένου να κάνουν ανενόχλητοι τη ληστεία τους.
Ο μαθητής μόλις είχε επιστρέψει στο σπίτι του από το σχολείο χθες το μεσημέρι και ήταν μόνος στο σπίτι. Μόλις άνοιξε την πόρτα βρήκε στο διαμέρισμα τους δύο κουκουλοφόρους να ψάχνουν τα πάντα και πάνω στον τρόμο του άρχισε να φωνάζει για βοήθεια.
Οι ληστές τον χτύπησαν με χέρια και πόδια ενώ ένας εξ αυτών τον χτύπησε και με μαχαίρι αφήνοντάς τον αιμόφυρτο. Ο μικρός ενημέρωσε τη μητέρα του και μετεφέρθη στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Η Αστυνομία που ερευνά την υπόθεση από τις περιγραφές του μαθητή και τα στοιχεία που βρέθηκαν στο χώρο αναζητά το ντουέτο των κουκουλοφόρων ενώ κάνει λόγο για μια άγρια ομάδα πιθανότατα Ρομά που στήνει καρτέρι και αδειάζει σπίτια. Σε περίπτωση δε που οι ένοικοι αντισταθούν, τα μέλη της επιτίθενται ξυλοκοπούν και μαχαιρώνουν.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα