Η κυβέρνηση που τώρα τρέχει να μαζέψει τις συνέπειες των δικών της επιλογών.Τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε γίνει εάν η κυβέρνηση δεν είχε αντιμετωπίσει τον Ιβάν Σαββίδη ως προνομιακό συνομιλητή που του ανήκει δικαιωματικά ένα κανάλι, ο ΟΛΘ, μια διαγραφή προστίμων και ένα πρωτάθλημα SuperLeague.
Η κυβέρνηση που τώρα τρέχει να μαζέψει τις συνέπειες των δικών της επιλογών.Τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε γίνει εάν η κυβέρνηση δεν είχε αντιμετωπίσει τον Ιβάν Σαββίδη ως προνομιακό συνομιλητή που του ανήκει δικαιωματικά ένα κανάλι, ο ΟΛΘ, μια διαγραφή προστίμων και ένα πρωτάθλημα SuperLeague. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.