
«Τέλειωσε» παίκτες που πήρε το Γενάρη ο Γρηγορίου
Ο προπονητής του Πανιωνίου ανέφερε πως δεν θα υπολογίζει πλέον τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Πανιωνίου, μετά τις εμφανίσεις τους.
Αποκτήθηκαν με σκοπό να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου και να κατακτήσει την 5η θέση στο πρωτάθλημα, ωστόσο δεν έδειξαν ότι μπορούν να τα καταφέρουν.
Ο λόγος για τους νέους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου Νίλσεν και Μπραχίμι, για τους οποίους ο Μιχάλης Γρηγορίου υποστήριξε ότι δεν θα υπολογίζει πλέον στις υπηρεσίες τους, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για την εμφάνιση των δύο παικτών. «Από την πλευρά μου θα πω ότι είναι η τελευταία ευκαιρία που έδωσα σε αυτά τα δύο παιδιά» είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Γρηγορίου, μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο.
«Μπαίνουν παίκτες αλλαγή και αντί να βοηθήσουν ήταν σαν να παίζουμε με παίκτη λιγότερο και αυτό είναι δική μου ευθύνη. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε την Ξάνθη και να συνεχίσουμε να έχουμε τις ελπίδες μας για την 5αδα. Νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, ακόμα και μετά από αυτό το αποτέλεσμα που μας αφήνει μεγάλη στεναχώρια» συμπλήρωσε ο κ. Γρηγορίου.
in.gr
- Σύστημα Ινφαντίνο: Πώς η FIFA αλλάζει το ποδόσφαιρο για χάρη της εξουσίας
- Ο Αλέξης Σταμάτης έζησε στο τρίγωνο Κολωνάκι-Σόλωνος-Εξάρχεια – «Το ρίγος είναι πολύ σημαντική έννοια»
- Τσουκαλάς: Ο Μητσοτάκης μάς προτρέπει να συνηθίσουμε στη διαφθορά
- Σε λειτουργία μέσα στις επόμενες ημέρες 388 νέες κάμερες για κόκκινα φανάρια
- Ο Λεσόρ υποβλήθηκε σε επέμβαση καθαρισμού στον αγκώνα
- Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή νέου ΚΑΠΗ στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

