Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Τέλειωσε» παίκτες που πήρε το Γενάρη ο Γρηγορίου

«Τέλειωσε» παίκτες που πήρε το Γενάρη ο Γρηγορίου

Ο προπονητής του Πανιωνίου ανέφερε πως δεν θα υπολογίζει πλέον τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Πανιωνίου, μετά τις εμφανίσεις τους.

Αποκτήθηκαν με σκοπό να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου και να κατακτήσει την 5η θέση στο πρωτάθλημα, ωστόσο δεν έδειξαν ότι μπορούν να τα καταφέρουν.

Ο λόγος για τους νέους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου Νίλσεν και Μπραχίμι, για τους οποίους ο Μιχάλης Γρηγορίου υποστήριξε ότι δεν θα υπολογίζει πλέον στις υπηρεσίες τους, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για την εμφάνιση των δύο παικτών. «Από την πλευρά μου θα πω ότι είναι η τελευταία ευκαιρία που έδωσα σε αυτά τα δύο παιδιά» είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Γρηγορίου, μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο.

«Μπαίνουν παίκτες αλλαγή και αντί να βοηθήσουν ήταν σαν να παίζουμε με παίκτη λιγότερο και αυτό είναι δική μου ευθύνη. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε την Ξάνθη και να συνεχίσουμε να έχουμε τις ελπίδες μας για την 5αδα. Νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, ακόμα και μετά από αυτό το αποτέλεσμα που μας αφήνει μεγάλη στεναχώρια» συμπλήρωσε ο κ. Γρηγορίου.

in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024