Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Ημέρα της Γυναίκας, ο καβγάς, ο ζωηρός πρέσβης

Η Ημέρα της Γυναίκας, ο καβγάς, ο ζωηρός πρέσβης

Ούτε η Ημέρα της Γυναίκας δεν κατάφερε να μειώσει το πολεμικό κλίμα που επικρατεί μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, λίγο μετά την αποχώρηση του Πρωθυπουργού από την Επιτροπή ξέσπασε καβγάς μεταξύ του υπουργού Δικαιοσύνης Στ. Κοντονή και της Σοφίας Βούλτεψη για τον... πρεσβευτή της Βενεζουέλας (αυτόν με την σεξουαλική παρενόχληση ελληνίδων εργαζομένων στην πρεσβεία).

Ούτε η Ημέρα της Γυναίκας δεν κατάφερε να μειώσει το πολεμικό κλίμα που επικρατεί μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, λίγο μετά την αποχώρηση του Πρωθυπουργού από την Επιτροπή ξέσπασε καβγάς μεταξύ του υπουργού Δικαιοσύνης Στ. Κοντονή και της Σοφίας Βούλτεψη για τον… πρεσβευτή της Βενεζουέλας (αυτόν με την σεξουαλική παρενόχληση ελληνίδων εργαζομένων στην πρεσβεία).

Ο κ. Κοντονής κατηγόρησε τη ΝΔ ότι ενώ η χώρα έχει υπογράψει τη σύμβαση με τη Βενεζουέλα από το 2011, δεν ήρθε ποτέ για κύρωση στη Βουλή και ότι η Νέα Δημοκρατία την κρατούσε στα συρτάρια. Η Σοφία Βούλτεψη κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι εκείνος την κρατούσε στα συρτάρια από τις αρχές του 2015 και περίμενε να φύγει ο πρεσβευτής της Βενεζουέλας, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση γυναικών, και μετά να φέρει τη σύμβαση για κύρωση.

Παράπονα είχε η Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου από τον Αλέξη Τσίπρα καθότι ο Πρωθυπουργός εισήλθε στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής για να τιμήσει (σε ειδική συνεδρίαση) την Ημέρα της Γυναίκας και χαιρέτησε δια χειραψίας (συνοδευόμενης μετά χαμόγελου) μόνο τις γυναίκες-«βουλεύτριες» του ΣΥΡΙΖΑ: «Μέγα ατόπημα του Τσίπρα να μη χαιρετήσει όλες τις γυναίκες την Ημέρα της Γυναίκας και να προτιμήσει μόνο τις δικές του, ωσάν εμείς της αντιπολίτευσης να μην είμαστε γυναίκες» έλεγε με παράπονο η κυρία Ασημακοπούλου.

in.gr με πληροφορίες από tovima.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024