Φυλάκιση τριών ετών στο ζεύγος Σώρρα για υπεξαίρεση
Ποινή φυλάκισης τριών ετών, η οποία είναι εξαγοράσιμη, επέβαλε την Παρασκευή το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών στον Αρτέμη Σώρρα και στην σύζυγό του, για το αδίκημα της υπεξαίρεσης, σε βαθμό κακουργήματος.
Ποινή φυλάκισης τριών ετών, η οποία είναι εξαγοράσιμη, επέβαλε την Παρασκευή το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών στον Αρτέμη Σώρρα και στην σύζυγό του, για το αδίκημα της υπεξαίρεσης, σε βαθμό κακουργήματος.
Σύμφωνα με τον μηνυτή που είναι δικηγόρος, το δικαστήριο αναγνώρισε ως ελαφρυντικό το ότι πλήρωσαν πριν από λίγες ημέρες την αστική απόφαση.
Από την πλευρά του, ο συνήγορος υπεράσπισης του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του εξέφρασε την ικανοποίησή του για την δικαστική απόφαση, προσθέτοντας ότι αναγνωρίστηκε στους εντολείς του ελαφρυντική περίσταση.
Υπενθυμίζεται ότι πρωτοδίκως είχε επιβληθεί στον Αρτέμη Σώρρα και στην σύζυγό του ποινή κάθειρξης οκτώ ετών.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Γερμανία: Η O2 Telefónica σχεδιάζει περικοπές τουλάχιστον 1.000 θέσεων εργασίας
- Η εξέγερση στο Λβιβ της Ουκρανίας εναντίον των στρατολογητών
- Ισπανία: Στους 12 οι νεκροί από τη δασική πυρκαγιά στην Αλμερία
- Βενεζουέλα: Νέος βαρύτερος απολογισμός για τα θύματα του διπλού φονικού σεισμού
- Ιράν: Ενταφιάστηκε ο Αλί Χαμενεΐ απουσία του γιου και διαδόχου του Μοτζταμπά
- Ισπανία: 6 νεκροί σε δασική πυρκαγιά στην Αλμερία – Ορισμένοι βρέθηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους
- Η κυβέρνηση Τραμπ χαλαρώνει τους κανόνες για τις εκπομπές ρύπων από βαριά φορτηγά
- Τσεχία: Πυρκαγιά καταστρέφει 70.000 ζευγάρια παπούτσια της εμβληματικής υποδηματοποιίας Bata
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442