
Κίνημα Αλλαγής: Προς ματαίωση της διαδικασίας εκλογής συνέδρων
Προς ματαίωση της διαδικασίας εκλογής συνέδρων που είχε οριστεί για την Κυριακή, οδεύει το Κίνημα Αλλαγής. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου για το θέμα αυτό.
Προς ματαίωση της διαδικασίας εκλογής συνέδρων που είχε οριστεί για την Κυριακή, οδεύει το Κίνημα Αλλαγής. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου για το θέμα αυτό.
Φαίνεται ότι η πρόταση που κατατίθεται είναι όλοι όσοι έχουν θέσει υποψηφιότητα για την εκλογή των 2.000 συνέδρων (εκτιμάται ότι είχαν εγγραφεί περί τους 2.770) να θεωρηθούν σύνεδροι και να μη χρειαστούν οι εκλογικές διαδικασίες της Κυριακής που μας έρχεται.
Το ζήτημα αυτό συζητήθηκε χθες και στην αρμόδια επιτροπή για το συνέδριο, υπό την προεδρία του Αντώνη Βγόντζα
Μέχρι χθες στο Κίνημα Αλλαγής εμφανιζόταν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τις προσυνεδριακές διαδικασίες αποτιμώντας ως θετικό το γεγονός ότι τα μέλη του αυξήθηκαν κατά 35%,
Όπως ανέφεραν, «σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και με δεδομένη την δυνατότητα μόνο ηλεκτρονικής εγγραφής, ο αριθμός των μελών του νέου φορέα αυξήθηκε από 96.000 που γράφτηκαν μέλη κατά την διαδικασία εκλογής επικεφαλής σε περίπου 130.000».
Οι υποψηφιότητες για την εκλογή των 2000 συνέδρων είχαν φτάσει χθες περί τις 2.770.
Δημήτρης Χόνδρος
in.gr με πληροφορίες από tovima.gr
- Κόρινθος: Πώς έγινε η αδιανόητη τραγωδία – Σοκάρουν οι εικόνες από το σημείο που καταπλακώθηκε η 43χρονη
- «Ο χρόνος τελειώνει, 48 ώρες πριν ξεσπάσει η κόλαση» – Απειλεί ξανά ο Τραμπ
- Chess Mates: Πρωκτικό βοήθημα, κόντρα και η αλήθεια για τη σύγκρουση Νίμαν-Κάρλσεν που «δόνησε» το σκάκι
- Greek Tourism Strong Despite War’s Economic Ripple Effects
- Νέο σκάνδαλο στην Ιταλία: Οι διεθνείς απαίτησαν πριμ 10.000.000 € λίγες ώρες πριν τον «τελικό»
- LIVE: Προμηθέας Πάτρας – Παναθηναϊκός


