Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Συνελήφθη 35χρονος για απάτες με πρόσχημα το διορισμό τους στο Δημόσιο

Άνδρας, 35 ετών, συνελήφθη, στην Ηλιούπολη, κατηγορούμενος για απάτες σε βάρος πολιτών με το πρόσχημα του διορισμού τους σε Δημόσια Επιχείρηση.

Άνδρας, 35 ετών, συνελήφθη, στην Ηλιούπολη, κατηγορούμενος για απάτες σε βάρος πολιτών με το πρόσχημα του διορισμού τους σε Δημόσια Επιχείρηση.

Έπειτα από διερεύνηση καταγγελίας σχετικά με τη δράση του 35χρονου, προέκυψε ότι ο δράστης, από το 2015, εντόπιζε πολίτες τους οποίους έπειθε ότι μπορεί να μεσολαβήσει για τον διορισμό τους, ενώ τους ζητούσε να του καταβάλλουν διάφορα χρηματικά ποσά ως διαδικαστικά έξοδα.

Ο συλληφθείς την περασμένη Παρασκευή επικοινώνησε με ένα από τα θύματά του προκειμένου να του ζητήσει επιπλέον το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ ώστε να ολοκληρώσει τις… διαδικασίες πρόσληψής του, ενώ για τον ίδιο λόγο του είχε αποσπάσει νωρίτερα 500 ευρώ.

Στη συνέχεια ορίστηκε σχετικό ραντεβού στην Ηλιούπολη, η αστυνομία προσημείωσε το ποσό των 200 ευρώ και ο 35χρονος συνελήφθη.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε εξιχνιάστηκαν από το 2015 άλλες δύο απάτες σε βάρος πολιτών, τις οποίες διέπραξε με το ίδιο πρόσχημα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων περιστατικών.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024