Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Νεκρός ο οδηγός του ΙΧ που συγκρούστηκε με τρένο στην Φλώρινα
Ένας 33χρονος έχασε τη ζωή του και ένας 34χρονος τραυματίστηκε, όταν το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν συγκρουστηκε με αμαξοστοιχία του ΟΣΕ λίγο έξω από τη Φλώρινα, σήμερα το πρωί.
Ένας 33χρονος έχασε τη ζωή του και ένας 34χρονος τραυματίστηκε, όταν το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν συγκρουστηκε με αμαξοστοιχία του ΟΣΕ λίγο έξω από τη Φλώρινα, σήμερα το πρωί.
Όπως αναφέρει το voria.gr, λίγο μετά τις 10 το πρωί το όχημα συγκρούστηκε, για άγνωστους ακόμη λόγους με αμαξοστοιχία που βρισκόταν εν κινήσει, με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να μετατραπεί σε παλιοσίδερα.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τους δύο άνδρες.
Ο 34χρονος οδηγός του αυτοκινήτου φέρει ελαφρά τραύματα, ενώ ο 33χρονος συνοδηγός υπέκυψε στα τραύματά του.
Πρόκειται για ένα ακόμη περιστατικό σύγκρουσης ΙΧ με τρένο το τελευταίο διάστημα.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου