Νεκρός ο άντρας που έπεσε στις ράγες του μετρό στη Δάφνη
Νεκρός είναι ο άνδρας που έπεσε, περίπου στις 12:15, στις γραμμές του μετρό στη Δάφνη, συμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ο σταθμός έχει εκκενωθεί, προκειμένου άνδρες της Πυροσβεστικής να απεγκλωβίσουν τον ηλικιωμένο άνδρα.
Νεκρός είναι ο άνδρας που έπεσε, περίπου στις 12:15, στις γραμμές του μετρό στη Δάφνη, συμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ο σταθμός έχει εκκενωθεί, προκειμένου άνδρες της Πυροσβεστικής να απεγκλωβίσουν τον ηλικιωμένο άνδρα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για αυτοκτονία. Τα δρομολόγια διεξάγονται από την Ανθούπολη έως τον Άγιο Ιωάννη και από τον Άγιο Δημήτριο έως το Ελληνικό.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Κακοκαιρία Byron: Τι ισχύει σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα – Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία
- Στην 5η θέση η Ελλάδα ως προορισμός ευεξίας διεθνώς
- Συνταγή: Κοτόπουλο με γιαούρτι & μπαχαρικά
- Global Peace Index: Πόσο ασφαλής και ειρηνική είναι η Ελλάδα – Υποχώρησε στην παγκόσμια κατάταξη
- Ο μύθος ότι η Δημοκρατία και η πολιτική υποφέρουν από κόπωση – Το παράδειγμα της Γαλλίας
- Κακοκαιρία Byron: Πώς θα εξελιχθεί τις επόμενες ώρες – Κόκκινος συναγερμός για πολλές περιοχές
- Αυτές οι δύο τροφές είναι οι πιο απολαυστικές «ασπίδες» για την καρδιά
- Ρεύμα: Τα νέα πορτοκαλί τιμολόγια και πότε μας συμφέρουν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442