Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πυρά Αντιπολίτευσης για την πιθανή αντικατάσταση Λιαργκόβα από Κουτεντάκη

Πυρά Αντιπολίτευσης για την πιθανή αντικατάσταση Λιαργκόβα από Κουτεντάκη

Οργισμένες αντιδράσεις από την Αντιπολίτευση πυροδοτεί η προσπάθεια -όπως λένε- της κυβέρνησης να αναλάβει τη θέση του συντονιστή του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, ο Φραγκίσκος Κουτεντάκης, μετά τη λήξη της θητείας του Π.Λιαργκόβα. Επιχείρηση άλωσης του κράτους και υπονόμευσης της επόμενης κυβέρνησης καταγγέλει η ΝΔ, για κομματικους διορισμούς και διαδικασία παρωδία μιλά και η ΔΗ.ΣΥ.

Οργισμένες αντιδράσεις από την Αντιπολίτευση πυροδοτεί η προσπάθεια -όπως λένε- της κυβέρνησης να αναλάβει τη θέση του συντονιστή του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, ο Φραγκίσκος Κουτεντάκης, μετά τη λήξη της θητείας του Π.Λιαργκόβα.

Επιχείρηση άλωσης του κράτους και υπονόμευσης της επόμενης κυβέρνησης καταγγέλει η ΝΔ, για κομματικους διορισμούς και διαδικασία παρωδία μιλά και η ΔΗ.ΣΥ.

«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, εδώ και καιρό, με φωτογραφικές προκηρύξεις για γραμματείς υπουργείων τετραετούς θητείας, επιχειρεί να αλώσει το Κράτος και να υπονομεύσει την επόμενη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας» δηλώνει σκληρά η Μαρία Σπυράκη, εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

«Η προσπάθεια διορισμού του κυβερνητικού στελέχους Φραγκίσκου Κουτεντάκη ως επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού στη Βουλή είναι μία ακόμη απόδειξη» προσθέτει.

«Η Νέα Δημοκρατία, όχι μόνο δεν αποδέχεται αυτούς τους κομματικούς διορισμούς, αλλά θα αποκαταστήσει την αξιοκρατία και τη νομιμότητα την επομένη των εκλογών» καταλήγει η κύρια Σπυράκη.

ΔΗΣΥ: Να υπάρξει επιτέλους αξιοκρατία

«Με μια παρωδία διαδικασίας ο Πρόεδρος της Βουλής προσπαθεί σήμερα να περάσει το νέο Συντονιστή του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής» τονίζει ο Θ.Παπαθεοδώρου, υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ενημέρωσης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

«Πρόκειται για έναν ακόμα κομματικό διορισμό στη Βουλή, σε μία ευαίσθητη θέση, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές στους Βουλευτές της αρμόδιας επιτροπής, οι άλλες υποψηφιότητες, τα προσόντα τους, τα κριτήρια αξιολόγησης» επισημαίνει ο κ. Παπαθεοδώρου και τονίζει:

«Εμείς δεν δεχόμαστε τέτοιες διαδικασίες. Όχι μόνο θα τις καταγγείλουμε, αλλά θα απαιτήσουμε να υπάρξει επιτέλους αξιοκρατία. Θα ζητήσουμε να έρθουν όλοι οι φάκελοι των υποψηφίων στη Βουλή για να έχουμε άποψη για την αξιολόγησή τους, εφόσον δεν το κάνει το προεδρείο της Βουλής».

in.gr

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024