Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λαμία: Στρατιωτικός κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής νεαρής

Λαμία: Στρατιωτικός κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής νεαρής

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο ότι δεν θα πλησιάσει την καταγγέλλουσα, αφέθηκε μέχρι τη δίκη από το στρατιωτικό δικαστήριο, ο 40χρονος που φέρεται τα ξημερώματα της Πέμπτης 1η Μαρτίου στη Λαμία να επιτέθηκε σε νεαρή γυναίκα και με τη βία προσπάθησε να τη βάλει μέσα στο αμάξι του.

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο ότι δεν θα πλησιάσει την καταγγέλλουσα, αφέθηκε μέχρι τη δίκη από το στρατιωτικό δικαστήριο, ο 40χρονος που φέρεται τα ξημερώματα της Πέμπτης 1η Μαρτίου να επιτέθηκε σε νεαρή γυναίκα και με τη βία προσπάθησε να τη βάλει μέσα στο αμάξι του.

Σύμφωνα με το lamiareport το περιστατικό σημειώθηκε στις 5:30 το πρωί της Πέμπτης στη νότια Λαμία, όταν η νεαρή γυναίκα πήγαινε στη δουλειά της. Τότε φέρεται ότι, ο 40χρονος την πλησίασε με το αυτοκίνητο της και με την δικαιολογία ότι έχει πρακτορείο μοντέλων προσπάθησε να την πείσει να τον ακολουθήσει. Όταν εκείνη αρνήθηκε εκεί επιχείρησε με τη βία να την βάλει μέσα στο αυτοκίνητο.

Η κοπέλα αντιστάθηκε και αφού τον απώθησε το έβαλε στα πόδια και ταυτόχρονα άρχισε να καλεί με το κινητό την αστυνομία. Ο 40χρονος βλέποντας τη νεαρή γυναίκα να καλεί με το τηλέφωνο την αστυνομία μπήκε στο αυτοκίνητο και αναπτύσσοντας ταχύτητα εγκατέλειψε το σημείο.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη αργά το απόγευμα της Παρασκευής στο πλαίσιο του αυτοφώρου και λόγω της ιδιότητάς του ως στρατιωτικός, οδηγήθηκε στη Λάρισα όπου απολογήθηκε ενώπιων στρατιωτικής εισαγγελέως και ανακρίτριας.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο 40χρονος, η αστυνομία έπιασε λάθος πρόσωπο και η γυναίκα έκανε ένα τρομερό λάθος: «Υπάρχουν στοιχεία τα οποία κατατέθηκαν αρμοδίως από το φερόμενο ως δράστη. Πιστεύουμε ότι η κυρία έκανε ένα τρομερό λάθος. Τα στοιχεία αυτά και τα πραγματικά γεγονότα θα αποδείξουν ότι ο εντολέας μου δεν έχει ουδεμία εμπλοκή στο συγκεκριμένο περιστατικό», δήλωσε στο LamiaReport ο συνήγορός του Δημήτρης Κρούπης.

in.gr

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024