Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Icona Nucleus Concept: Η ιταλική σχολή της αυτονομίας

Icona Nucleus Concept: Η ιταλική σχολή της αυτονομίας

Η Icona, μια ιταλική φίρμα με ειδίκευση στο design παρουσιάζει τη δική της εκδοχή για τα οχήματα πλήρους αυτόνομης οδήγησης με ένα πρωτότυπο μοντέλο το οποίο θα δώσει το «παρών» στην έκθεση της Γενεύης.

Η ιταλική φίρμα design που έγινε κυρίως γνωστή από το supercar Vulcano, επανέρχεται με ένα διαφορετικό concept το οποίο εστιάζει στην αποτύπωση του «ιδανικού» τετράτροχου για το αυτόνομο μέλλον.

Το Nucleus όπως ονομάζεται, συστήνεται ως το «απόλυτο πλήρως αυτόνομο living room» και υπόσχεται αυτονομία επιπέδου 5, εξ ου και ο θάλαμος επιβατών στερείται τιμονιού, πεντάλ ακόμα και καθίσματος οδηγού προσομοιάζοντας περισσότερο σε ένα high-tech χώρο διαβίωσης παρά σε εσωτερικό αυτοκινήτου.

Με μήκος 5,25 μέτρα, πλάτος 2,12 μέτρα και θηριώδεις τροχούς 26 ιντσών, το Nucleus υπόσχεται άνετη φιλοξενία σε έως και έξι επιβαίνοντες.

Χάρη στον ιδιόμορφο σχεδιασμό του που συνδυάζει γενναιόδωρες ποσότητες γυαλιού από τις οποίες αποτελούνται τα ανώτερα τμήματα του αμαξώματος, σε συνδυασμό με το ύψος των πλευρικών τμημάτων, οι επιβαίνοντες μπορούν να μετακινούνται με την «μέγιστη δυνατή ασφάλεια έχοντας απεριόριστη θέα».

Όπως και να έχει με τις επίσημες συστάσεις της ιταλικής φίρμας, το Nucleus αποτελεί καταφανώς μια σχεδιαστική μελέτη η οποία θα δώσει το «παρών» στην έκθεση της Γενεύης, επιχειρώντας να αποτυπώσει ένα αρκετά μακρινό μέλλον το οποίο απαιτεί πολλές την εκπλήρωση πολλών προϋποθέσεων πριν γίνει πραγματικότητα.

auto.in.gr

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024