Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ΑΕΚ νίκησε δύσκολα τον Πανιώνιο και πάτησε κορυφή

Η ΑΕΚ νίκησε δύσκολα τον Πανιώνιο και πάτησε κορυφή

Το δώρο του Αστέρα Τρίπολης δεν άφησε να πάει χαμένο η ΑΕΚ,η οποία επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου στο ΟΑΚΑ και επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η "Ενωση" στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα, αλλά στο δεύτερο μέρος ήταν... κακή. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Λιβάγια στο 21'. Δεν απείλησε σε κανένα σημείο ο Πανιώνιος. Πλέον η ΑΕΚ σε ρόλο... οδηγού θα αντιμετωπίσει την άλλη αγωνιστική στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι που ενδεχομένως να κρίνει το πρωτάθλημα!

Το δώρο του Αστέρα Τρίπολης δεν άφησε να πάει χαμένο η ΑΕΚ,η οποία επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου στο ΟΑΚΑ και επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η «Ενωση» στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα, αλλά στο δεύτερο μέρος ήταν… κακή.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Λιβάγια στο 21′. Δεν απείλησε σε κανένα σημείο ο Πανιώνιος. Πλέον η ΑΕΚ σε ρόλο… οδηγού θα αντιμετωπίσει την άλλη αγωνιστική στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι που ενδεχομένως να κρίνει το πρωτάθλημα!

Η ΑΕΚ ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο τέλος του πρώτου 45′ ο Πανιώνιος δεν είχε κάνει καμία τελική προσπάθεια! Η πίεση της «Ενωσης» απέδωσε καρπούς στο 21′.

Ο Γκάλο έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Λιβάγια με κεφαλιά έκανε το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα η ομάδα του Χιμένεθ έχασε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της.

Ο Λιβάγια έβγαλε σε θέση βολής τον Αραούχο, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει στο τετ α τετ τον Κότνικ, ο «Τσίνο» με ψαλιδάκι προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο Βλάχος στη γραμμή έσωσε τον Πανιώνιο.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ ήταν… τραγική, αλλά οι Νεοσμυρνιώτες πραγματοποίησαν ακόμα μια κακή εμφάνιση, με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί καμία αξιόλογη φάση. Με αυτό το τρίποντο η ομάδα του Χιμένεθ επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα εκμεταλλευόμενη το «στραβοπάτημα» του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη.

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Κάρτες: Λιβάγια, Βράνιες, Σαραμαντάς, Λαμπρόπουλος – Σπιριντόνοβιτς, Μπανανά, Σαββίδης

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Λόπες, Γαλανόπουλος (88′ Αϊντάρεβιτς), Κονέ, Λιβάγια (69′ Μπακάκης), Χριστοδουλόπουλος (64′ Μασούντ), Μπακασέτας, Αραούχο

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου (65′ Μπραχιμί), Μπανανά, Βλάχος, Κόρμπος, Πινιώτης (72′ Γεσίλ), Σαββίδης, Σαραμαντάς, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας (82′ Βουκελάτος).

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024