Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ισόπαλοι Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα

Ισόπαλοι Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα

Το βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα που έμειναν στο 1-1 για την 24η αγωνιστική της Super League. Οι Φαίακες ήταν σαφώς καλύτεροι και ήθελαν περισσότερο τη νίκη, προκειμένου να απομακρυνθούν ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Η πίεση απέδωσε καρπούς και προηγήθηκαν στο 21' με τον Παμλίδη. Το τελικό σκορ όμως διαμόρφωσε ο Σκόνδρας στο 34'. Οι γηπεδούχοι πάντως θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη, αλλά είχαν δοκάρι στο 62' με τον Ζορμπά.

Το βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα που έμειναν στο 1-1 για την 24η αγωνιστική της Super League. Οι Φαίακες ήταν σαφώς καλύτεροι και ήθελαν περισσότερο τη νίκη, προκειμένου να απομακρυνθούν ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Η πίεση απέδωσε καρπούς και προηγήθηκαν στο 21′ με τον Παμλίδη. Το τελικό σκορ όμως διαμόρφωσε ο Σκόνδρας στο 34′. Οι γηπεδούχοι πάντως θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη, αλλά είχαν δοκάρι στο 62′ με τον Ζορμπά.

Η ομάδα του Μαντζουράκη ήταν πιο επιθετική και πριν την επίτευξη του γκολ έχασε κι άλλες σημαντικές ευκαιρίες. Στο 21′ ο Παμλίδης, ήταν αυτός που έλυσε το «γόρδιο δεσμό», καθώς με τη βοήθεια της τύχης, μιας και η μπάλα κόντραρε στον πεσμένο Μιχαήλ και πέρασε πάνω από τον Βελλίδη, κάνοντας το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με ένα υπέροχο γκολ από στημένη φάση. Στο 34′ ύστερα από κόρνερ, ο Σκόνδρας που βρισκόταν στο πρώτο δοκάρι έκανε… τακουνάκι με την μπάλα να καταλήγει στην άλλη πλευρά της εστίας και να ισοφαρίζει.

Στην επανάληψη η Κέρκυρα έφτασε κοντά στο γκολ στο 62′ όταν η σέντρα σουτ του Ζορμπά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Η τελευταία κλασική ευκαιρία ήταν για τον ΠΑΣ. Στο 80’ σε μια υποδειγματική αντεπίθεση ο Νικολιάς βρέθηκε τετ α τετ με τον Γιαννακόπουλο, αλλά δεν μπόρεσε να τον κερδίσει. Το τελικό 1-1 πάντως δεν άφησε ικανοποιημένη την Κέρκυρα.

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Κάρτες: Λέκοβιτς, Κρητικός – Αποστολόπουλος, Καρανίκας

Κέρκυρα (Γιάννης Μαντζουράκης): Γιαννακόπουλος, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Κρητικός, Ζορμπάς (66′ Μυτίδης), Παμλίδης, Σπίνουλας, Σιόντης, Ρόλε (90+2′ Μενσά), Μπαλάφας (81′ Αρτυματάς), Γρομητσάρης

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Βιδάλ, Κόντε, Μπετρά (71′ Χέλκβιστ), Σκόνδρας, Μιχαήλ, Καρανίκας, Μανθάτης (74′ Νικολιάς), Χαλκιαδάκης (82′ Γιάκος), Γαρουφαλλιάς, Αποστολόπουλος

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024