Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στον Τσεμπερόπουλο είναι αφιερωμένο το Πανόραμα Ελληνικού Κινηματογράφου

Στον Τσεμπερόπουλο είναι αφιερωμένο το Πανόραμα Ελληνικού Κινηματογράφου

Στον σκηνοθέτη Γιώργο Τσεμπερόπουλο είναι φέτος αφιερωμένο το 4ο Πανόραμα Ελληνικού Κινηματογράφου «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» που ανοίγει τις πύλες του την Κυριακή 4 Μαρτίου στην πόλη της Λάρισας. Το πρόγραμμα του Πανοράματος περιλαμβάνει πλούσιες εκδηλώσεις με προβολές ταινιών, μουσικά αφιερώματα ενώ θα διαρκέσει μια εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο της Λάρισας […]

Στον σκηνοθέτη Γιώργο Τσεμπερόπουλο είναι φέτος αφιερωμένο το 4ο Πανόραμα Ελληνικού Κινηματογράφου «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» που ανοίγει τις πύλες του την Κυριακή 4 Μαρτίου στην πόλη της Λάρισας.

Το πρόγραμμα του Πανοράματος περιλαμβάνει πλούσιες εκδηλώσεις με προβολές ταινιών, μουσικά αφιερώματα ενώ θα διαρκέσει μια εβδομάδα.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο της Λάρισας θα παραστούν και θα μιλήσουν με το κινηματογραφόφιλο κοινό σκηνοθέτες, όπως ο ίδιος ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος, ο Δημήτρης Αθανίτης, ο Παναγιώτης Καρκανεβάτος, η Μαρία Ντούζα, η Μαργαρίτα Μαντά κ.ά., αλλά και ηθοποιοί όπως ο Αιμίλιος Χειλάκης, η Ελένη Ροδά και πολλοί άλλοι.

Η θεματική του 4ου Πανοράματος Ελληνικού Κινηματογράφου «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» είναι ο Έρωτας στον κινηματογράφο. Κατά τη διάρκεια του Πανοράματος θα τιμηθούν, ο σκηνοθέτης Κώστας Τσιάνος, η ηθοποιός και τραγουδίστρια Ελένη Ροδά και οι ηθοποιοί Στέφανος Ληναίος και Έλλη Φωτίου.

Το 4ο Πανόραμα θα ξεκινήσει την Κυριακή με τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του Ηλία Μπουργιώτη «Το βλέμμα της αιωνιότητας». Την ίδια ημέρα το μέλος της Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου Χρήστος Σκυλλάκος θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα «Η μνήμη στο χρόνο στο έργο του Θόδωρου Αγγελόπουλου», ενώ θα ακολουθήσει η προβολή της ταινίας «Η σκόνη του χρόνου» του ίδιου σκηνοθέτη.

Την ημέρα της έναρξης του Πανοράματος θα παρευρεθούν στις εκδηλώσεις η σύζυγος του Θεόδωρου Αγγελόπουλου, Φοίβη, αλλά και η κόρη του Ελένη Αγγελοπούλου.

Το 4ο Πανόραμα Ελληνικού Κινηματογράφου «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» διοργανώνεται από την αντιδημαρχία Πολιτισμού του δήμου Λαρισαίων, σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας, το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας και την Ομοσπονδία Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024