«Ευρωπαϊκή υπόθεση το μέλλον των Βαλκανίων» τονίζει ο Κουμουτσάκος
Το μέλλον των Βαλκανίων είναι μία ευρωπαϊκή υπόθεση, επισήμανε ο
τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος,
μιλώντας στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.
Το μέλλον των Βαλκανίων είναι μία ευρωπαϊκή υπόθεση, επισήμανε ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, μιλώντας στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.
Σε ό,τι αφορά στη διεύρυνση ανέφερε ότι αυτή πρέπει να γίνει χωρίς να διαταραχθούν οι ισορροπίες στο πλαίσιο της ΕΕ ή του ΝΑΤΟ και γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει πρώτα να ρυθμιστούν τα διμερή ζητήματα μεταξύ των χωρών.
«Το μέλλον των Βαλκανίων ή θα είναι ευρωπαϊκό ή θα είναι τραυματικό» υπογράμμισε ο κ. Κουμουτσάκος και ανατρέχοντας στα χρόνια των πολεμικών συρράξεων στην περιοχή παρατήρησε: «Η περίοδος της δεκαετίας του ’90 μάς έμαθε ότι πρέπει να κρατήσουμε τα Βαλκανικά “φαντάσματα” σε ύπνο».
Κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών λήψεων στις 06:30 το πρωί της Παρασκευής για τις Πανελλαδικές διαπιστώθηκε αδυναμία παραλαβής θεμάτων από το Σύστημα Ασφαλούς Μετάδοσης του Ε.Κ. Αλοννήσου
Σε μαθήματα προσανατολισμού εξετάζονται σήμερα στις Πανελλαδικές οι υποψήφιοι των ΓΕΛ - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζουν τις εκτιμήσεις για τη δυσκολία των θεμάτων