
Καταδρομική επίθεση σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καισαριανή
Νέα επίθεση, αυτή τη φορά σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καισαριανή, πραγματοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Πέμπτης.
Νέα επίθεση, αυτή τη φορά σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καισαριανή, πραγματοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Πέμπτης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες, στις 4 το πρωί, σε μία καταδρομικού τύπου επίθεση, έσπασαν τη τζαμαρία των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονται στη συμβολή των οδών Ούλωφ Πάλμε και Συβρισσαρίου, ενώ έριξαν και κροτίδα στο εσωτερικό. Από την επίθεση σημειώθηκαν υλικές ζημιές.
Ούτε από αυτή την επίθεση, έχουν γίνει μέχρι αυτή την ώρα κάποιες συλλήψεις ή προσαγωγές.
«Η Αριστερά δεν εκφοβίζεται από τραμπούκους»
Σαφές μήνυμα πως η Αριστερά δεν εκφοβίζεται, στέλνει ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την επίθεση στα γραφεία του κόμματος στην Καισαριανή.
«Η επίθεση με κροτίδα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Καισαριανής, τα ξημερώματα της Πέμπτης, δεν πρόκειται να μας τρομοκρατήσει» τονίζεται σε ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.
«Η Αριστερά ούτε εκφοβίζεται ούτε εκβιάζεται από τραμπούκους που δρουν στο σκοτάδι» καταλήγει η ανακοίνωση.
in.gr
- Δύο «εξαφανισμένοι» πίνακες του Μονέ εδώ κι έναν αιώνα, βγαίνουν στο σφυρί
- Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;
- Το τέλος του Wi-Fi όπως το ξέραμε; Η τεχνολογία φωτός που φέρνει τα 362 Gbps
- Μέση Ανατολή: Τα λιπάσματα αναδεικνύονται σε μια από τις πιο μεγάλες απώλειες του πολέμου
- Ευρώπη: Συνασπισμός των προθύμων για τις γεωπολιτικές απειλές
- Mel B: «Δεν είναι όλες οι Spice Girls αρκετά ειλικρινείς»
