Την Παρασκευή στο EwG η συζήτηση για το ελληνικό ζήτημα
Σε θετική τροχιά βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, το ελληνικό ζήτημα στο πλαίσιο των συζητήσεων στο Euroworking Group στις Βρυξέλλες.
Σε θετική τροχιά βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, το ελληνικό ζήτημα στο πλαίσιο των συζητήσεων στο Euroworking Group στις Βρυξέλλες.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, το ελληνικό ζήτημα θα συζητηθεί το πρωί της Παρασκευής, στο πλαίσιο των εργασιών του Euroworking Group. Σχετικά με τα δύο εκκρεμή προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης (Ελληνικό και ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί), οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι η κατάσταση κρίνεται σε γενικές γραμμές θετική.
Ειδικότερα, για το Ελληνικό σημείωναν ότι υπάρχει ικανοποίηση μετά το «πράσινο φως» του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) για την επένδυση στο Ελληνικό.
Όσον αφορά τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, οι ίδιες πηγές σημείωναν ότι υπάρχουν ακόμα κάποιες εκκρεμότητες, αλλά σε γενικές γραμμές η κατάσταση είναι ικανοποιητική και έχει επιτευχθεί σχετικά καλή πρόοδος.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Κόρινθος: Βίντεο ντοκουμέντο από το σοκαριστικό τροχαίο με τους δύο νεκρούς
- Πτώση τμήματος της περίφραξης στο γήπεδο ποδοσφαίρου του «Πάρκου Λαού» στη Χαλκίδα
- Πικρή γεύση για τη Nestlé από την ανάκληση βρεφικού γάλακτος – Έως και 1,2 δισ. ελβετικά φράγκα ζημιά
- Δηλητηριασμένα βέλη 60.000 ετών δείχνουν την ευρηματικότητα των παλαιολιθικών κυνηγών
- Παρίσι: Βουτιά θανάτου από ρώσο δημοσιογράφο που είχε βρει καταφύγιο στη Γαλλία – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Μινεάπολη: 1,5 χλμ από το σημείο που δολοφονήθηκε ο Φλόιντ, η ICE σκότωσε εν ψυχρώ τη 37χρονη Γκουντ –

