Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To VW T-Roc σε νέες περιπέτειες… με θέα τ’ άστρα

To VW T-Roc σε νέες περιπέτειες… με θέα τ’ άστρα

Η VW επιβεβαίωσε την παρουσία μιας ανοιχτής έκδοσης του T-Roc στην γκάμα από το 2019.

Η γερμανική φίρμα επιβεβαίωσε την πρόθεσή της να προσθέσει μια ανοιχτή εκδοχή στην γκάμα του T-Roc η οποία σύμφωνα με τις πρώτες συστάσεις, θα κάνει την εμφάνισή της περί το 2019.

Ήδη ωστόσο, η γερμανική φίρμα φρόντισε να δημοσιοποιήσει το πρώτο δείγμα του μοντέλου με ένα teaser σύμφωνα με το οποίο, η convertible εκδοχή του T-Roc θα είναι δίθυρη και θα αξιοποιήσει μια υφασμάτινη αναδιπλούμενη οροφή.

Αν και με δεδομένη την παρουσία του αντίστοιχης λογικής T-Cross Breeze Concept που η γερμανική φίρμα παρουσίασε στην έκθεση της Γενεύης το 2016, η απόφαση δεν αποτελεί έκπληξη, αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι το T-Roc Cabriolet ως έκδοση παραγωγής θα αποτελεί μέρος μιας ιδιαιτέρως μικρής στον αριθμό κατηγορίας, ενισχύοντας την lifestyle πλευρά του.

Επίσης στο πλαίσιο του φιλόδοξου σχεδίου αύξησης του αριθμού των SUV στην γκάμα της, η γερμανική φίρμα, πλην του ανοιχτού T-Roc έχει επίσης ήδη ανακοινώσει το T-Cross το οποίο θα τοποθετηθεί στη βάση της περιπετειώδους γκάμας της από το τέλος της χρονιάς.

Σε ό,τι αφορά το T-Roc Convertible θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Osnabruck μετά από επένδυση 80 εκατομμυρίων ευρώ και αναμένεται να διαδραματίσει το δικό του ρόλο στο παραπάνω φιλόδοξο σχέδιο των Γερμανών για 20 SUV έως το 2020 καθώς όπως έχει σημειώσει ο επικεφαλής της φίρμας Herbert Diess, «η VW εξελίσσεται σε φίρμα SUV».

auto.in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024