Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κέρδισε και «πλησίασε» την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός

Κέρδισε και «πλησίασε» την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» επικράτησαν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» 2-0 της Λαμίας για την 23η αγωνιστική, με γκολ των Μουνιέ (48΄) και Ινσούα (64΄), και ανέβηκαν έκτοι, δύο βαθμούς πίσω από τον Πανιώνιο.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» 2-0 της Λαμίας για την 23η αγωνιστική, με γκολ των Μουνιέ (48΄) και Ινσούα (64΄), και ανέβηκαν έκτοι, δύο βαθμούς πίσω από τον Πανιώνιο, συνεχίζοντας το κυνήγι για την πέμπτη θέση της βαθμολογίας, που θα τους επιτρέψει να «ξεχρεώσουν» άμεσα την -επικείμενη, βάσει και των δηλώσεων του Βασίλη Κωνσταντίνου- τιμωρία από την UEFA.

Πολύ κακό ήταν το πρώτο ημίχρονο στη Λεωφόρο, με τον Παναθηναϊκό να θέλει αλλά να μην μπορεί και τους φιλοξενούμενους να μη δείχνουν ιδιαίτερη… διάθεση να επιτεθούν. Ο Κάτσε είχε δύο αξιόλογα σουτ εκτός περιοχής, με τον Μελίσσα να αποκρούει το πρώτο, ενώ το δεύτερο έφυγε εκτός εστίας, και ο Δώνης αστόχησε σε κεφαλιά από πλεονεκτική θέση στο 27΄, στην καλύτερη φάση των «πρασίνων» στο πρώτο μέρος.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (48΄), οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με ωραίο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Το γκολ «ζωντάνεψε» το παιχνίδι και ο Αλτμαν στο 56΄ ελίχθηκε πολύ ωραία μέσα στην περιοχή, αλλά το τελικό του πλασέ ήταν αδύναμο και δεν δυσκόλεψε τον Μελίσσα. Στο 64΄, όμως, ο Ινσούα ξεμαρκαρίστηκε με εξαιρετική κίνηση και με ωραίο σουτ διπλασίασε τα τέρματα του Παναθηναϊκού και ουσιαστικά «σφράγισε» το αποτέλεσμα. Η Λαμία δεν μπορούσε να αντιδράσει και το υπόλοιπο του αγώνα ήταν τυπική διαδικασία, με τους φίλους των «πρασίνων» να στέλνουν το δικό τους μήνυμα, με συνθήματα κατά του Γιάννη Αλαφούζου και αποθέωση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Είναι μόλις η δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα που το «τριφύλλι» σημειώνει διαδοχικές νίκες, μετά τα «τρίποντα» επί του ΠΑΣ Γιάννινα και της ΑΕΛ στο «Απόστολος Νικολαϊδης» (6η και 7η αγωνιστική).

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Κίτρινες: Παντελιάδης, Κουτρομάνος

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Ινσούα, Οικονόμου, Αυλωνίτης, Γιόχανσον, Κάτσε (80΄ Στάικος), Τζανδάρης, Λουντ, Μουνιέ (75΄ Χατζηγιοβάννης), Αλτμαν (89΄ Μπουζούκης), Δώνης

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Μπεν Τζεμιά, Ασίγκμπα, Ομο (54΄ Κουτρομάνος), Μπλάζιτς, Φράγκος (79΄ Καραγιάννης), Πίτι, Βασιλαντωνόπουλος, Μπούντνικ (55΄ Άστσεριτς)

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024