Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρεμιέρα στο Silverstone για το νέο μονοθέσιο της Mercedes-AMG

Πρεμιέρα στο Silverstone για το νέο μονοθέσιο της Mercedes-AMG

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε το νέο μονοθέσιο της Mercedes-AMG, με τον V. Bottas να «γράφει» και τους πρώτους γύρους στην πίστα του Silverstone.


Τους πρώτους γύρους στην πίστα πραγματοποίησε στην πίστα του Silverstone το νέο μονοθέσιο της Mercedes-AMG, πραγματοποιώντας παράλληλα την επίσημη πρεμιέρα του.

Σύμφωνα με την ίδια τη γερμανική ομάδα, η W09 EQ Power+ αποτελεί το πιο προηγμένο τεχνολογικά και πιο γρήγορο μονοθέσιο στην ιστορία της, με της ώρες εργασίας που «ξοδεύτηκαν» για την εξέλιξή του να υπερβαίνουν αθροιστικά τα 1.000 χρόνια.

Οι αεροδυναμικοί περιορισμοί που επιβλήθηκαν το 2018, με σημαντικότερο εκείνον που σχετίζεται με το ύψος τη περιορισμός στο ύψος του πίσω αεροδυναμικού πτερυγίου σχήματος “T”, σε συνδυασμό με την παρουσία του προαστευτικού cockpit (halo) έχουν αλλάξει την εικόνα του μονοθεσίου, το οποίο ωστόσο ακολουθεί σε μεγάλο βαθμό την σχεδιαστική φιλοσοφία.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Mercedes-AMG διατήρησε σταθερό ακόμα και το μήκος του μεταξονίου, διαψεύδοντας όσους προέβλεπαν τη μείωσή του ώστε το μονοθέσιο να γίνει πιο αποτελεσματικό σε «κλειστές» πίστες.

Η απόδοση αλλά και η αξιοπιστία αποτέλεσαν τα ζητούμενα για την εξέλιξη του υβριδικού συνόλου, το οποίο δεν παρουσιάζει δομικές αλλαγές σύμφωνα με τη γερμανική ομάδα ουσιαστικές αναβαθμίσεις.

auto.in.gr

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024