Παφίλης: «Ναι» στην προανακριτική – Αν επαναληφθεί η υπόθεση Παπαντωνίου θα αποχωρήσουμε
To KKE ψηφίζει «ναι» στην επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης για όλα τα πολιτικά πρόσωπα, ανέφερε ο Θανάσης Παφίλης και τόνισε ότι το ΚΚΕ έχει θέσει ως προϋπόθεση, η έρευνα να φτάσει ως το τέλος και να κληθούν οι μάρτυρες χωρίς «κουκούλες».
To KKE ψηφίζει «ναι» στην επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης για όλα τα πολιτικά πρόσωπα, ανέφερε ο Θανάσης Παφίλης και τόνισε ότι το ΚΚΕ έχει θέσει ως προϋπόθεση, η έρευνα να φτάσει ως το τέλος και να κληθούν οι μάρτυρες χωρίς «κουκούλες».
Το ΚΚΕ δηλώνει επίσης ότι «αν επιχειρηθεί διαχείριση αντίστοιχη με εκείνη της υπόθεσης Παπαντωνίου, δηλαδή επιστροφή της δικογραφίας στη Δικαιοσύνη, τότε θα αποχωρήσει από την ειδική επιτροπή».
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- ΗΠΑ: Βετεράνοι του αμερικανικού στρατού διαδηλώνουν ενάντια στον πόλεμο στο Ιράν – Πάνω από 60 συλλήψεις
- Αντετοκούνμπο: «Φέτος ήταν από τις πιο δύσκολες της καριέρας μου, θα αναγεννηθώ»
- Ο άνδρας πίσω από τη νέα εμμονή της μόδας με τα παπούτσια Saint Laurent
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Μπαίνει στα εργοστάσια και δημιουργεί νέα δεδομένα
- Παναθηναϊκός – Μονακό: «Τελικός» στο ΟΑΚΑ για το play in με… φόντο τη Βαλένθια
- Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Η έκπληξη από τους φίλους του για τα γενέθλια του
- Μια κυβέρνηση όχι μόνο αλαζονική, αλλά και βαθιά αναποτελεσματική
- Σεισμός 3,6 Ρίχτερ στην Κεφαλονιά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/jeferson-argueta-D5Rx0KghFNg-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442