Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λάβρος ο Σαμαράς, «δεν ψάξατε τους ενόχους τους επιλέξατε» [Βίντεο]

Λάβρος ο Σαμαράς, «δεν ψάξατε τους ενόχους τους επιλέξατε» [Βίντεο]

«Δεν ήρθα σήμερα για να απολογηθώ, ήρθα για να καταγγείλω» τόνισε από την αρχή της ομιλίας του στην Ολομέλεια για τη Novartiς ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση εναντίον της κυβέρνησης κατηγορώντας τη για «τη μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία από συστάσεως του ελληνικού κράτους». Δεν ψάξατε τους ενόχους, τους επιλέξετε, είπε χαρακτηριστικά και ξεκαθάρισε ότι «θα φτάσω μέχρι το τέλος» για να αντιμετωπίσω αυτό το πραξικόπημα. Ελπίζω ούτε εσείς να κρυφτείτε πίσω από ασυλίες όταν σας πάω στα δικαστήρια, είπε στην κυβέρνηση.

«Δεν ήρθα σήμερα για να απολογηθώ, ήρθα για να καταγγείλω» τόνισε από την αρχή της ομιλίας του στην Ολομέλεια για την υπόθεση Novartiς ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, που ανέβηκε στο βήμα υπό παρατεταμένο χειροκρότημα από βουλευτές της ΝΔ.

Σε μια πολύ σκληρή ομιλία, ο κ. Σαμαράς εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση εναντίον της κυβέρνησης κατηγορώντας τη για «τη μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία από συστάσεως του ελληνικού κράτους».

Δεν ψάξατε τους ενόχους, τους επιλέξετε, είπε χαρακτηριστικά και ξεκαθάρισε ότι «θα φτάσω μέχρι το τέλος» για να αντιμετωπίσω αυτό το «πραξικόπημα».

«Δεν πρόκειται να κρυφτώ πίσω από παραγραφές και ασυλίες. Οι δικοί μου λογαριασμοί θα ανοίξουν, αλλά μετά θα ανοίξουν και οι δικοί σας» τόνισε ο κ. Σαμαράς, εκφράζοντας την ελπίδα όταν θα φτάσει να δικαστεί η δική του μήνυση οι κατηγορούμενοι να μην κρυφτούν πίσω από τη βουλευτική ασυλία.

Μετά τα επιχειρήματα που εξέφρασε τα οποία, όπως υποστήριξε, αποδομούν το χυδαίο κατηγορητήριο με τους ψευδομάρτυρες ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε στην διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στο πρώτο εγκληματικό εξάμηνο που στοίχισε στην χώρα δισεκατομμύρια ευρώ, στο άνοιγμα των συνόρων που επέτρεψε την είσοδο σε 1,5 εκατ. «λαθρομετανάστες», στο Σκοπιανό, στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

«Σας καταγγέλλω για αυτό που κάνετε στη χώρα. Όσο μένετε πληγώνετε την Ελλάδα και όταν φύγετε θα λογοδοτήσετε. Κάθε τραγωδία έχει την κάθαρσή της» είπε ο κ. Σαμαράς.

«Αρκετά σας έχουμε ανεχθεί. Δεν θα σταματήσουμε, θα σας νικήσουμε και στο τέλος θα λογοδοτήσετε για τις πληγές που ανοίξατε στην πατρίδα, για τα ψέματα που είπατε στον κόσμο, για όλα…» πρόσθεσε ο Σαμαράς, προαναγγέλλοντας Προανακριτικές Επιτροπές, ακόμη και Ειδικά Δικαστήρια.

in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024