Εισβολή στην Τράπεζα της Ελλάδος κατά των πλειστηριασμών [Εικόνες]
Εισβολή στην Τράπεζα της Ελλάδος πραγματοποίησε ομάδα 25 ατόμων, με αφορμή την σημερινή έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.
Εισβολή στην Τράπεζα της Ελλάδος πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι ομάδα 25 ατόμων, με αφορμή την σημερινή έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, 25 μέλη συλλογικοτήτων που αντιτίθενται στους πλειστηριασμούς ακινήτων εισέβαλλαν στο κεντρικό κτίριο της Τραπέζης της Ελλάδος, ανήρτησαν πανό, φώναξαν συνθήματα και μοίρασαν φυλλάδια κατά των πλειστηριασμών ακινήτων.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις αλλά τα ρολλά του κτιρίου ήταν κατεβασμένα με τους διαμαρτυρόμενους να παραμένουν εντός της τράπεζας.
Τελικά πριν από λίγο, οι ακτιβιστές αποχώρησαν από την Τράπεζα της Ελλάδος χωρίς να γίνουν συλλήψεις ή προσαγωγές.


Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα, σήμερα, ανάλογες παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν και σε άλλες τράπεζες στο κέντρο της Αθήνας.
Συγκεκριμένα, περίπου στις 11:00 το πρωί, μικρή ομάδα ατόμων εισέβαλλε σε υποκατάστημα της Eurobank στην Πλατεία Κοραή, ανήρτησε πανό, φώναξε συνθήματα κατά των πλειστηριασμών ακινήτων και στην συνέχεια αποχώρησε.
Ακολούθησαν λίγο αργότερα εισβολές σε υποκαταστήματα της Alpha Bank και της Εθνικής Τράπεζας, στην οδό Σταδίου.
Τέλος, ανάλογη δράση πραγματοποιήθηκε στην οδό Πανεπιστημίου, σε υποκατάστημα της Τραπέζης Πειραιώς.
in.gr
- Κυπριακό: «Μόνη ρεαλιστική λύση τα δύο κράτη», είπε ο Φιντάν στην Ολγκίν
- Κακοκαιρία: Απίστευτο σκηνικό στον Ολυμπο με χιονοχάλαζο στην καρδιά του καλοκαιριού
- Κολομβία: Ο απερχόμενος πρόεδρος Πέτρο ισχυρίζεται ότι ο ακροδεξιός διάδοχός του υπακούει στις εντολές των ΗΠΑ
- Γαλλία: Ο Μακρόν ζήτησε τη συνδρομή του στρατού για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Σάμος: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στον Προφήτη Ηλία του όρους Καρβούνη
- Ισπανία: Εγκαταστάσεις της NASA κοντά στη Μαδρίτη επλήγησαν από τις πυρκαγιές
- Μέση Ανατολή: Η Σαουδική Αραβία πλήττει εγκαταστάσεις των Χούθι – Σειρήνες ηχούν στο Μπαχρέιν
- Η Σαουδική Αραβία επιτέθηκε στους «Χούθι» – Την ευθύνη όμως ανέλαβε η αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Υεμένης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442