Αρχές Απριλίου ο διαγωνισμός για τα ηλεκτρονικά διόδια
Παράταση έως τις αρχές Απριλίου έδωσε το υπουργείο Υποδομών στον διαγωνισμό για τα ηλεκτρονικά διόδια. Συμφωνα με το υπουργείο Μεταφορών, αιτία είναι το αυξημένο επιχειρηματικό ενδιαφέρον για τον διαγωνισμό των 400 εκατ. ευρώ.
Παράταση έως τις αρχές Απριλίου έδωσε το υπουργείο Υποδομών στον διαγωνισμό για τα ηλεκτρονικά διόδια. Συμφωνα με το υπουργείο Μεταφορών, αιτία είναι το αυξημένο επιχειρηματικό ενδιαφέρον για τον διαγωνισμό των 400 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με την απόφαση, την οποία υπογράφει ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής μετατίθεται από τις 20 Φεβρουαρίου στις 4 Απριλίου, ενώ το άνοιγμα των αιτήσεων θα γίνει οκτώ ημέρες αργότερα.
in.gr
- Markos by Night: Το γέλιο επιστρέφει και αυτό το Σάββατο
- Το προφίλ του 89χρονου που τραυμάτισε 5 άτομα σε δύο διαφορετικά σημεία της Αθήνας
- Πηγές της Περιφέρειας υποστηρίζουν ότι υπάρχει πρόθεση τα Προσφυγικά να επιστραφούν ως χώροι κοινωνικής κατοικίας
- Υποκλοπές: Η δεύτερη αρχειοθέτηση και οι επόμενες κινήσεις των πρωταγωνιστών – Κλειδί η δίκη στο Εφετείο και οι νέες μηνύσεις που… ψήνονται
- Μια νύχτα μόνο: Αποκαλύψεις που φέρνουν τα πάνω κάτω
- Πέρασαν 33 χρόνια από τον σοκαριστικό τραυματισμό του Μπόμπαν Γιάνκοβιτς (vids)
- Η κόρη της Αντζελίνα Τζολί, Ζαχάρα, λέει πως «είναι τιμή της να την αποκαλεί μητέρα της»
- Κρίση χωρίς προηγούμενο στη Φενέρμπαχτσε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442