Ελβετία: Δύο σκιέρ τραυματίστηκαν όταν παρασύρθηκαν από χιονοστιβάδα
Δύο σκιέρ τραυματίστηκαν όταν παρασύρθηκαν από χιονοστιβάδα το απόγευμα στο Βαλαί (νότια Ελβετία), ανακοίνωσε η αστυνομία του καντονιού, η οποία αρχικά είχε κάνει λόγο για τουλάχιστον 10 σκιέρ που αγνοούνταν, επικαλούμενη τις πληροφορίες αυτόπτη μάρτυρα.
Δύο σκιέρ τραυματίστηκαν όταν παρασύρθηκαν από χιονοστιβάδα σήμερα, Κυριακή, το απόγευμα στο Βαλαί (νότια Ελβετία), ανακοίνωσε η αστυνομία του καντονιού, η οποία αρχικά είχε κάνει λόγο για τουλάχιστον 10 σκιέρ που αγνοούνταν, επικαλούμενη τις πληροφορίες αυτόπτη μάρτυρα.
«Πράγματι, μια ομάδα 10 σκιέρ βρισκόταν στην περιοχή, όμως τη στιγμή της χιονοστιβάδας, οι 8 εξ αυτών βρίσκονταν σε μεγαλύτερο υψόμετρο από την περιοχή που επλήγη. Το πρόσωπο που ειδοποίησε τις αρχές πίστευε ότι όλοι τους είχαν παρασυρθεί» εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένα εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας, ο Στιβ Λεζέρ.
«Οι διασώστες βρήκαν τους δύο ορειβάτες τραυματισμένους και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο» συμπλήρωσε.
Το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 15.50 τοπική ώρα σε υψόμετρο 2.500 μέτρων.
in.gr με πληροφορίες από Reuters
- Ο Τραμπ θα αποφασίσει «σύντομα» ενδεχόμενες νέες παραδόσεις όπλων στην Ταϊβάν
- Ρόμπερτ Ντιβάλ: Φράνσις Φορντ Κόπολα και Αλ Πατσίνο αποχαιρετούν τον «σπουδαίο ηθοποιό»
- Ουκρανία: Ο Τραμπ προειδοποιεί το Κίεβο να διαπραγματευτεί «γρήγορα» για να τελειώσει ο πόλεμος
- Τουρκία: Υποθαλάσσιο και επίγειο καλώδιο δεδομένων σχεδιάζει κοινοπραξία από Ιράκ και ΗΑΕ
- Ο Τραμπ απειλεί εκ νέου το Ιράν ότι θα υποστεί «συνέπειες» εάν δεν κλείσει συμφωνία
- Κραν Μοντανά: Ο αρχηγός της πυροσβεστικής καταθέτει στην αστυνομία για την πολύνεκρη τραγωδία