Αθλητές της ελβετικής αποστολής μολύνθηκαν από νοροϊό
Δύο ελβετοί σκιέρ που παίρνουν μέρος στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιοντσάν μολύνθηκαν από τον νοροϊό, ανακοίνωσε σήμερα η ελβετική αποστολή. Πρόκειται για τα πρώτα κρούσματα μόλυνσης μεταξύ των αθλητών που συμμετέχουν στους αγώνες.
Δύο ελβετοί σκιέρ που παίρνουν μέρος στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιοντσάν μολύνθηκαν από νοροϊό, ανακοίνωσε σήμερα η ελβετική αποστολή. Πρόκειται για τα πρώτα κρούσματα μόλυνσης μεταξύ των αθλητών που συμμετέχουν στους αγώνες.
Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή διευκρίνισε νωρίτερα ότι οι δύο σκιέρ δεν διαμένουν πλέον μαζί με τους περισσότερους αθλητές στο Ολυμπιακό Χωριό της Πιοντσάν.
Οι αγώνες πλήττονται από την έξαρση μολύνσεων από τον ιό αυτό, ο οποίος προκαλεί εμετό, διάρροια και γαστρεντερίτιδα, αλλά μέχρι σήμερα δεν είχαν διαπιστωθεί κρούσματα μεταξύ των αθλητών.
Πάνω από 200 άνθρωποι έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής πως έχουν μολυνθεί από τον νοροϊό, στην πλειονότητά τους μέλη του προσωπικού ασφαλείας και υποστήριξης των αγώνων.
ΑΠΕ/Reuters,in.gr
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442