«Θερμή υποδοχή» ετοιμάζουν στον Τσίπρα οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ
Οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση, και άλλοι φορείς, ετοιμάζουν κινητοποίηση κατά την άφιξη του Αλέξη Τσίπρα στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου στην Τρίπολη στις 26 και 27 Φεβρουαρίου.
Οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση, και άλλοι φορείς, ετοιμάζουν κινητοποίηση κατά την άφιξη του Αλέξη Τσίπρα στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου στην Τρίπολη στις 26 και 27 Φεβρουαρίου.
Διαμαρτύρονται καθώς ο πρωθυπουργός, ως πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είχε υποσχεθεί να ακυρώσει την οποιαδήποτε πώληση μονάδων της ΔΕΗ και να επαναφέρει τον δημόσιο χαρακτήρα της.
Όμως τα σχέδια της κυβέρνησης, σύμφωνα με το skai.gr, πλέον περιλαμβάνουν πώληση λιγνιτικών μονάδων σε Πελοπόννησο και Φλώρινα, λιγνιτωρυχεία , πώληση πελατών της ΔΕΗ, πώληση της παραγόμενης ενέργειας των υφιστάμενων μονάδων σε τιμές κόστους και πώληση του 17% των μετόχων της σε ιδιώτες.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες το νομοσχέδιο για την πώληση θα είναι έτοιμο μέσα στο πρώτο δεκαήμερο Μαρτίου.
in.gr
- Επιχειρήσεις: Οι διευθυντές χρειάζονται ακόμα, ιδιωτικό γραφείο;
- Μπράιτον – Μπόρνμουθ 1-1: Ο Κωστούλας έσωσε τους «γλάρους» με απίθανο γκολ (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]
- Ασύλληπτο γκολ με ψαλιδάκι από τον Κωστούλα! (vid)
- Λάτσιο – Κόμο 0-3: Σαρωτική στη Ρώμη η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας
- Πόλεμος μέχρις εσχάτων: Ο Μπρούκλιν καταγγέλει τους Μπέκαμ για «χειραγώγηση, ταπείνωση, απληστία» – «Δεν είναι οικογένεια, είναι πολυεθνική»
