Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πλήγμα στον ΠΑΟ, πρόβλημα στον μηνίσκο ο Μυστακίδης

Πλήγμα στον ΠΑΟ, πρόβλημα στον μηνίσκο ο Μυστακίδης

Ένα ματς βασικός κι άλλο ένα ως αλλαγή, πρόλαβε να παίξει στον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Μυστακίδης από την τελευταία ημέρα του Ιανουαρίου, όταν και ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στο «τριφύλλι» από τον ΠΑΟΚ. Ο νεαρός επιθετικός αντιμετωπίζει νέο πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο θα τον κρατήσει γι άγνωστο διάστημα εκτός προπονήσεων. Ο ακριβής χρόνος απουσίας του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός, το μόνο βέβαιο είναι πως θα χάσει το ματς της προσεχούς Δευτέρας με την ΑΕΛ.

Ένα ματς βασικός κι άλλο ένα ως αλλαγή, πρόλαβε να παίξει στον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Μυστακίδης από την τελευταία ημέρα του Ιανουαρίου, όταν και ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στο «τριφύλλι» από τον ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός επιθετικός αντιμετωπίζει νέο πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο θα τον κρατήσει γι άγνωστο διάστημα εκτός προπονήσεων. Ο ακριβής χρόνος απουσίας του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός, το μόνο βέβαιο είναι πως θα χάσει το ματς της προσεχούς Δευτέρας με την ΑΕΛ.

Οι ενοχλήσεις που εξακολουθούσε να έχει ο παίκτης στο αριστερό του γόνατο τον ανάγκασαν να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ατελή επούλωση στο σημείο της ραφής στον έσω μηνίσκο.

Μετά από συνεννόηση των γιατρών του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, Ιωάννη Λεβάκου και Μάνου Παπακώστα, ο Μυστακίδης θα μεταβεί αύριο (16/02) στην Θεσσαλονίκη, όπου θα υποβληθεί άμεσα σε αρθροσκοπικό καθαρισμό του μηνίσκου.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί έναν ακόμη «πονοκέφαλο» για τον προπονητή των «πρασίνων», Μαρίνο Ουζουνίδη, καθώς ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε για να προσφέρει λύσεις στο σκοράρισμα και πάνω που άρχισε να μπαίνει στο κλίμα της ομάδας, θα χρειαστεί να μπει στο χειρουργείο.

Από την άλλη η επιστροφή του Γκιγέρμο Μολίνς στις προπονήσεις θα καθυστερήσει περισσότερο. Ο έμπειρος επιθετικός μετέβη σε εξειδικευμένο κέντρο του Μονάχου για προβλήματα του βουβώνα, όπου εξετάστηκε και του συστήθηκε, αρχικά συντηρητική αγωγή με τοπικές εγχύσεις και στη συνέχεια πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Μολίνς θα επανεξεταστεί σε 2-3 εβδομάδες, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο της χειρουργικής επέμβασης εφόσον παρατηρηθεί υποτροπή.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024