Οχτώ φιλόδοξοι startuppers θα παρουσιάσουν την επιχειρηματική τους ιδέα επί σκηνής, σε ένα ευρύ κοινό αποτελούμενο από επενδυτές, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους και startup enthusiasts, καθώς και ένα διακεκριμένο διεθνές πάνελ κριτών, στον πιο ενθουσιώδη pitching διαγωνισμό. Οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν 15.000€ ή 10.000€ σε χρηματικό έπαθλο.

Αυτό είναι το concept του διαγωνισμού για startups The Squeeze” του Orange Grove που επιστρέφει για δωδέκατη συνεχή φορά στις 8 Μαρτίου, την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Ο πρώτος διαγωνισμός “The Squeeze” του 2018 που θα πραγματοποιηθεί την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, δίνει την ευκαιρία να αναδειχθεί η Γυναικεία Επιχειρηματικότητα. Για τον σκοπό αυτό, την Κριτική Επιτροπή θα αποτελέσουν καταξιωμένες γυναίκες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που ξεχωρίζουν για την επαγγελματική τους επιτυχία και το διεθνές τους status.

Ο 12ος διαγωνισμός “The Squeeze” διοργανώνεται με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του ρόλου των Η.Π.Α. ως τιμώμενη χώρα στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Η συνεργασία αυτή θα προσφέρει την ευκαιρία στις startups να «πιτσάρουν» την ιδέα τους σε ένα ακόμα πιο ευρύ κοινό και να λάβουν σημαντική βοήθεια από τις δυο Αμερικανίδες ειδικούς Monica Dodi και Gigi Wang!

Το “The Squeeze” πραγματοποιείται με τη Δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο