Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κορυφαίες στιγμές και hot πρόσωπα για την ανοιξιάτικη μόδα…

Κορυφαίες στιγμές και hot πρόσωπα για την ανοιξιάτικη μόδα…

Διάσημοι designers, εντυπωσιακές κολεξιόν, χρώματα, τάσεις, top models, νέα πρόσωπα, ακόμα και αυτοί οι Washol, Van Gogh, Renoir, Gaugin, Haring, Hokney στην υπηρεσία του fashion world.

Μαργαρίτα Σφέτσα

Διάσημοι designers, εντυπωσιακές κολεξιόν, χρώματα, τάσεις, top models, νέα πρόσωπα, ακόμα και αυτοί οι Washol, Van Gogh, Renoir, Gaugin, Haring, Hokney στην υπηρεσία του fashion world. Ένα ατέλειωτο ταξίδι μέσα σε εκτυφλωτικές πινελιές που μοιάζουν με αυτές των μεγάλων εικαστικών, προτάσεις και μηνύματα με κοινωνικό και πολιτικό χαρακτήρα.

Chanel

Όλοι μέσα από τη δουλειά τους θέλουν κάτι να πουν. Έχουν όμως τον δικό τους, αυτό τον «ιδιαίτερο» τρόπο να δώσουν το μήνυμα στα … πλήθη. Οι ανοιξιάτικες-καλοκαιρινές συλλογές 2018 είναι από τις πλέον ενδιαφέρουσες. Ίσως επειδή γύρω από αυτές «κινούνται» πρόσωπα, τα οποία παρουσιάζουν κάτι διαφορετικό. Σχεδιαστές, super models, fashion editors, με «ιδιαίτερες προσωπικότητες» και αποδοχή από το κοινό. Οι άνθρωποι που βρίσκονται μπροστά από τα φώτα και τις κάμερες, αλλά και εκείνοι οι οποίοι δουλεύουν ακούραστα στα παρασκήνια για να δημιουργήσουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες με πρωταγωνιστές διάσημα πρόσωπα αλλά και καινούργια κορίτσια και αγόρια. Ρούχα, παπούτσια, κοσμήματα, αξεσουάρ που γοητεύουν και σίγουρα θα έχουν περίοπτη θέση στην γκαρνταρόμπα μας. Ποια είναι όμως όλα αυτά που έχουν δημιουργήσει ήδη αίσθηση και πλήθος συζητήσεων, όλους αυτούς τους μήνες; Τα πρόσωπα, τα γεγονότα, οι τάσεις, τα μηνύματα που αφορούν τις νέες κολεξιόν.

Dolce&Gabbana



Η κυρία Μπέκαμ, η Chloe, η Κάϊα

Η Βικτόρια Μπέκαμ, η πρώην Spice Girl, διάσημη fashion designer, κυρίως όμως η σύζυγος του big star Ντέηβιντ Μπέκαμ σχεδίασε για την ανοιξιάτικη κολεξιόν της, πουκάμισο σε γαλάζιο-λευκό που μοιάζει με πίνακα του René Magritte. Ο οίκος Chloé εμπνεύστηκε από αυτή την «μποέμ θηλυκότητα», δημιουργώντας τα γυαλιά ηλίου Poppy. Γυαλιά σε σχήμα ροζ, διάφανης καρδιάς. Ο οίκος Givenchy υποδέχεται την άνοιξη με λευκό t-shirt που γράφει πάνω του με ασημένια, αστραποβόλα γράμματα, απλά και μόνο SPRING 18. Η Κάϊα Γκέρμπερ είναι το νέο και πλέον γοητευτικό σήμερα πρόσωπο του διεθνούς fashion world, σύμφωνα με τον Karl Lagerfeld. Ο «Κάιζερ της μόδας» λατρεύει την δεκαεξάχρονη κόρη της Σίντι Κρόφορντ και του επιχειρηματία Ράντι Γκέρμπερ. Ο πολύς Καρλ… ξέχασε μάλλον την επίσης νεαρότατη Λίλι-Ρόουζ, κόρη του Τζόνι Ντεπ και της Βανέσσας Παραντί, η οποία τα δύο τελευταία χρόνια ήταν η χρυσόξανθη «μικρή του μούσα». Η Κάϊα και ο Lagerfeld θα συνεργαστούν μάλιστα για μια συλλογή με την υπογραφή της πρώτης.

Erdem



Οι τολμηρές πόζες των Χαντίντ, η logomania, η βέσπα των Dolce & Gabbana

Οι αδελφές Τζίτζι και Μπέλλα Χαντίντ αποτελούν τα πλέον ακριβοπληρωμένα και πολυσυζητημένα μοντέλα του πλανήτη. Κόρες Παλαιστίνιου billionaire, ζουν μια μυθική ζωή. Δύο κορίτσια που δημιουργούν αίσθηση με τις επαγγελματικές τους επιλογές. Η Τζίτζι και η Μπέλλα βρέθηκαν και πάλι το τελευταίο διάστημα (μέσα από την φωτογράφισή τους για το εξώφυλλο της “Vogue”) στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Τα δύο κορίτσια φωτογραφήθηκαν αγκαλιασμένα, ολόγυμνα. Κάποιοι χαρακτήρισαν τις πόζες από ιδιαίτερα προκλητικές έως …λεσβιακού ύφους. Εκείνες σφυρίζουν αδιάφορα!

Ο βρεττανικός οίκος Burberry παρουσιάζει ζωγραφισμένες εσπαντρίγιες για τις ανοιξιάτικες βόλτες. Ο οίκος Etro παρουσίασε τα statement σκουλαρίκια της σεζόν. Μακριά με κρύσταλλα, σμάλτο και πέρλες. Μικρά έργα τέχνης. Ο οίκος Dolce & Gabbana λατρεύει, όπως είναι γνωστό, τα λουλούδια. Ζωγραφίζει με αυτά φορέματα, μαντήλια, παπούτσια, γυαλιά και τα δημοφιλή του backpack. Μαύρα με ροζ λουλούδια. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο; Τα κορίτσια τους πάντως ανεβαίνουν σε βέσπες στο Παλέρμο, για την πιο αισιόδοξη διαφημιστική καμπάνια. Ο οίκος Balmain όπως και ο Givenchy απλά γράφει τον «τίτλο» πάνω σε μια μαύρη ζώνη. Μαύρη με λευκό logo. Δεν θεωρώ το συγκεκριμένο αξεσουάρ από τα πλέον επιτυχημένα του brand. Η logomania όμως συνεχίζεται… Ψάθινα μεγάλα καπέλα, κάτι ανάμεσα σε αυτά που φορούσαν η Μπριζίτ Μπαρντό στο Σεν Τροπέ, η Μαρία Κάλλας στο Μόντε Κάρλο, η Σοφία Λόρεν στα Ιταλικά ψαροχώρια και η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην Κέρκυρα, για τα γυρίσματα της ταινίας «Η Αρχόντισσα και ο Αλήτης».

Η άνοιξη λατρεύει το κίτρινο



Πουά



Η έκρηξη του κίτρινου

Πολύτιμα αξεσουάρ, η Ριάννα, η Κέητ

Πουά έντονα, πάνω στα λεπτά υφάσματα, ήλιοι, πεταλούδες. Αίσθηση χαράς, αισιοδοξίας, ανεμελιάς… Φτερά, παπούτσια, κρόσσια, τα top της σεζόν. Τα λατρεύουν οι Proenza, Schouler και Elie Saab, ο οποίος παρουσίασε μια εξαιρετική κολεξιόν στην εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι. Ο οίκος Louis Vuitton παρουσιάζει t-shirts με σκηνές από δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές. Η super star Ριάννα φωτογραφίζεται (με τρία διαφορετικά στυλ) στο εξώφυλλο της Γαλλικής “Vogue”, από τους Jean-Paul Goude, Inez & Vinooth και Juergen Teller. Το αποτέλεσμα απλά εκπληκτικό. Τα ρούχα, με υπογραφή Dior, Emillio Pucci, Miu-Miu, παπούτσια Manolo Blahnik και μπιζού Chopard. Όλοι όμως «έμειναν» στο μανικιούρ της Maria Salantra. Νύχια που μοιάζουν με μπιζού. Η Κέιτ Μίντλετον συνεχίζει να κατέχει τον τίτλο της κομψότερης γαλαζοαίματης του πλανήτη. Οι πρόσφατες εμφανίσεις της με ρούχα του βρεττανικού οίκου Alexander Mc Queen, αλλά και της Catherine Walker, συγκέντρωσαν τα κολακευτικότερα σχόλια. Η Δούκισσα του Cambridge και ο πρίγκιπας Γουϊλλιαμ επισκέφθηκαν ως γνωστό την Σουηδία και την Νορβηγία. Η τουαλέτα Mc Queen που επέλεξε η Κέητ σε ροζ σιφόν με κρύσταλλα γύρω από το λαιμό, ήταν απλά εξαιρετική.

Eres



Dior για την Μελάνια, Versace για την Πενέλοπε

Η εμφάνιση της Μελάνιας Τραμπ με κοστούμι του Οίκου Dior σε «σπασμένο» λευκό. Το παντελόνι της που σταματούσε πάνω από τον αστράγαλο και συνδύασε με τις αγαπημένες της Louboutin γόβες κέρδισε τις εντυπώσεις πριν λίγες ημέρες. Πλέον κορυφαίες εμφανίσεις της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, το γαλάζιο σύνολο στην ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ, το «ζωγραφισμένο» Dolce & Gabbana μαντώ στην διάρκεια επίσημης επίσκεψης στην Ιταλία και το πιο πρόσφατο ροζ με παγιέτες και «λεπτομέρειες» από λουλούδια του Erdem. Εμφανίσεις που θα μείνουν, πιστεύω, ανεξίτηλες στην…ιστορία της μόδας. Η Μελάνια μαζί με την Τζάκι Κέννεντι είναι οι κομψότερες Πρώτες Κυρίες της Αμερικής…

Η Πενέλοπε Κρουζ με ανοιξιάτικη κατάλευκη τουαλέτα του οίκου Versace, ήταν η καλύτερη…κινητή διαφήμιση για το φημισμένο ιταλικό brand. Η μικρόσωμη σταρ φόρεσε το μακρύ φουστάνι με το βαθύ σκίσιμο στο πόδι, στη διάρκεια της 32ης απονομής των Goya Awards (στο πλευρό του συζύγου της Χαβιέ Μπαρδέμ). Η Donatella Versace, μάλλον πρέπει να είναι ικανοποιημένη. Η Πενέλοπε υποδύθηκε την Donatella στην πολυσυζητημένη σειρά, με θέμα τη ζωή του Gianni Versace. Η Ρίτα Όρα «τραγουδάει» επίσης με μακρύ Versace φόρεμα, με τα περίφημα πορτραίτα του Andy Washol πάνω στο ύφασμα.

Εντυπωσιακά βραδινά πέδιλα…



Balengiaca

Fendi


in.gr

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024