Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσίπρας: Στρατευμένη φαιά προπαγάνδα απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ

Τσίπρας: Στρατευμένη φαιά προπαγάνδα απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ

Στα εμπόδια που βρήκε μπροστά του ο ΣΥΡΙΖΑ πριν αλλά και μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας αναφέρεται με βαρύς χαρακτηρισμούς ο πρωθυπουργός. Σε άρθρο του, ο Αλέξης Τσίπρας κάνει λόγο για «στρατευμένη φαιά προπαγάνδα απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ» και «παράσημο για μας, να έχουμε σταθερά απέναντι τους εκπροσώπους ενός φαύλου κατεστημένου», που «σήμερα, βρίσκονται σε πανικό καθώς αποκαλύπτονται μέρα με τη μέρα, οι διαδρομές της μίζας και της λεηλασίας του δημοσίου συμφέροντος».

Στα εμπόδια που βρήκε μπροστά του ο ΣΥΡΙΖΑ πριν αλλά και μετά την
ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας αναφέρεται με βαρύς χαρακτηρισμούς ο
πρωθυπουργός. Σε άρθρο του, ο Αλέξης Τσίπρας κάνει λόγο για
«στρατευμένη φαιά προπαγάνδα απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ» και «παράσημο για
μας, να έχουμε σταθερά απέναντι τους εκπροσώπους ενός φαύλου
κατεστημένου», που «σήμερα, βρίσκονται σε πανικό καθώς αποκαλύπτονται
μέρα με τη μέρα, οι διαδρομές της μίζας και της λεηλασίας του δημοσίου
συμφέροντος».

Μεταξύ άλλων στο άρθρο του στο enikos.gr, o πρωθυπουργός αναφέρει:

«[…] βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά στο πλέον καθοριστικό σημείο καμπής, τον Αύγουστο του 2018: Τη μέρα που η Ελλάδα θα βγει από τα μνημόνια και θα μπορεί πλέον να στηριχθεί στις δικές της δυνάμεις και να αξιοποιήσει τις πραγματικές της δυνατότητες.

»Γνωρίζουμε πολύ καλά τις δυσκολίες του εγχειρήματος. Περπατήσαμε όμως μέχρι σήμερα, ένα μεγάλο μέρος της απόστασης και τα εμπόδια ήταν πολλά. Εμπόδια που μπήκαν και μπαίνουν, από όσους έχουν συμφέρον να μείνει η χώρα καθηλωμένη. Πολιτικές δυνάμεις που έφεραν τη χώρα και την κοινωνία στα όρια τους αλλά και οι εκπρόσωποι μιας καλομαθημένης οικονομικής ελίτ, που πέραν των υπολοίπων δραστηριοτήτων τους αποπειράθηκαν να υποτάξουν την κοινή γνώμη στους σκοπούς τους, δια του ελέγχου του αγαθού της ενημέρωσης.

»Είμαι βέβαιος, ότι δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο στη χώρα, μιας απόλυτα στρατευμένης, φαιάς προπαγάνδας απέναντι σε μια πολιτική δύναμη, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ. Τόσο πριν, όσο φυσικά και αφού έγινε κυβέρνηση. Όμως, δεν αποτελεί έκπληξη για μας. Γνωρίζαμε εξ αρχής, ότι το εγχείρημα μας, θα έχει τους πολλούς δίπλα μας και τους λίγους δήθεν ισχυρούς απέναντι.

»Είναι παράσημο για μας, να έχουμε σταθερά απέναντι τους εκπροσώπους ενός φαύλου κατεστημένου, το οποίο για χρόνια λειτούργησε με τρόπο ιδιοτελή και προκλητικό. Είναι αυτοί άλλωστε που σήμερα, βρίσκονται σε πανικό καθώς αποκαλύπτονται μέρα με τη μέρα, οι διαδρομές της μίζας και της λεηλασίας του δημοσίου συμφέροντος. Και γνωρίζουν πολύ καλά ότι στη θέση των εκάστοτε προθύμων της συγκάλυψης, βρίσκονται άνθρωποι με ήθος και σθένος που θα κάνουν το καθήκον τους ώστε να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθεί δικαιοσύνη.»

in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024