Διαβιβάστηκε στη Βουλή δικογραφία κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διερευνώμενη υπόθεση φέρεται να σχετίζεται με ανακριβές πόθεν έσχες του κ. Στουρνάρα κατά την περίοδο 2012 - 2013, που κατείχε το αξίωμα του υπουργού Οικονομικών. Σε απάντησή του ο κ. Στουρνάρας τονίζει πως «το πόθεν έσχες μου ελέγχθηκε πριν από ένα μήνα και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Ας ρωτήσουν την αρμόδια επιτροπή».

Διαβιβάστηκε στη Βουλή δικογραφία κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διερευνώμενη υπόθεση φέρεται να σχετίζεται με ανακριβές πόθεν έσχες του κ. Στουρνάρα κατά την περίοδο 2012 – 2013, που κατείχε το αξίωμα του υπουργού Οικονομικών και αφορά σε υπόθεση που σχετίζεται με το σπίτι του διοικητή της ΤτΕ στην Σύρο.

Ειδικότερα, φέρεται να μην έχει δηλώσει πισίνα στην οικία που διαθέτει στη Σύρο, αλλά και 105 τ.μ. από τα συνολικά 520 τ.μ. της οικίας, ένα θέμα που είχε αναδείξει κυριακάτικη εφημερίδα το Νοέμβριο. Τότε, ο κ. Στουρνάρας είχε απαντήσει αναλυτικά, τονίζοντας ότι ουδεμιά ανακριβής δήλωση έχει γίνει.

Η απάντηση

Αμέσως μετά την ανακοίνωση ότι η δικογραφία πήγε στη Βουλή ο Γιάννης Στουρνάρας δήλωσε πως «το πόθεν έσχες μου ελέγχθηκε πριν από ένα μήνα και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Ας ρωτήσουν την αρμόδια επιτροπή».

Αξίζει να σημειωθεί ότι και τον περασμένο Νοέμβριο, όταν υπήρξε το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, υπήρξε έλεγχος του πόθεν έσχες μετά από πρωτοβουλία της κ. Τασίας Χριστοδουλοπούλου, έπειτα από αίτημα του κ. Στουρνάρα, και δεν βρέθηκε απολύτως τίποτε.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr