Αιματηρή επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο του Πεκίνο
Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της και άλλοι δώδεκα τραυματίστηκαν από επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε την Κυριακή σε πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο, σε κεντρική περιοχή του Πεκίνου.
Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της και άλλοι δώδεκα τραυματίστηκαν από επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε την Κυριακή σε πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο, σε κεντρική περιοχή του Πεκίνου.
Η αιματηρή επίθεση σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακή σε πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο (Joy City) που βρίσκεται στην εμπορική περιοχή Σιντάν, στην συνοικία Σιτσένγκ του Πεκίνου.
Τρεις άνδρες και δέκα γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά την επίθεση, ενώ μία γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της. Κανένας από τους τραυματίες δεν είναι σε κρίσιμη κατάσταση.
Η αστυνομία συνέλαβε έναν 35χρονο άντρα για την επίθεση, που κατάγεται από την επαρχία Χενάν. Ο ύποπτος ομολόγησε την επίθεση και σύμφωνα με την αστυνομία την απέδωσε σε προσωπικά κίνητρα.
in.gr
- Ντουμπάι: Ισχυρή έκρηξη σε συγκρότημα ξενοδοχείων – Αναφορές για υπολείμματα αναχαιτισμένου πυραύλου [βίντεο]
- Τεττέη και Ρενάτο, οι δύο «αποδείξεις» της βελτίωσης του Μπενίτεθ
- Φάμελλος: Η Δημοκρατία και η Δικαιοσύνη ανήκουν σε όλους – Η κυβέρνηση μειώνει και τις δύο
- LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ
- ΗΠΑ: Ρεπουμπλικάνος βουλευτής δηλώνει αντίθετος με τον πόλεμο – «Αυτό δεν είναι ‘Πρώτα η Αμερική’»
