Αιματηρή επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο του Πεκίνο
Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της και άλλοι δώδεκα τραυματίστηκαν από επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε την Κυριακή σε πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο, σε κεντρική περιοχή του Πεκίνου.
Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της και άλλοι δώδεκα τραυματίστηκαν από επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε την Κυριακή σε πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο, σε κεντρική περιοχή του Πεκίνου.
Η αιματηρή επίθεση σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακή σε πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο (Joy City) που βρίσκεται στην εμπορική περιοχή Σιντάν, στην συνοικία Σιτσένγκ του Πεκίνου.
Τρεις άνδρες και δέκα γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά την επίθεση, ενώ μία γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της. Κανένας από τους τραυματίες δεν είναι σε κρίσιμη κατάσταση.
Η αστυνομία συνέλαβε έναν 35χρονο άντρα για την επίθεση, που κατάγεται από την επαρχία Χενάν. Ο ύποπτος ομολόγησε την επίθεση και σύμφωνα με την αστυνομία την απέδωσε σε προσωπικά κίνητρα.
in.gr
- Μαρινάκης: Επικοινωνιακή ρελάνς με επίκληση τη «διάθεση διαλόγου» από αγρότες – Καμία δέσμευση για τα αιτήματα
- Αλαβάνος: Το ΚΚΕ στηρίζει τον αγώνα των αγροτών γιατί είναι αγώνας επιβίωσης
- «Άλλαζα αυτοκίνητα κάθε δύο εβδομάδες»: Ο Σώτης Βολάνης δεν μετανιώνει για την ακριβότερη αγορά της ζωής του
- Μίλαν – Βερόνα 3-0: Ξανά στην κορυφή οι «ροσονέρι»
- Σομαλία εναντίον Ισραήλ: Η αναγνώριση της Σομαλιλάνδης αποτελεί «απειλή» για την περιοχή
- Οι Σέρβοι αποκαλύπτουν το συμβόλαιο που δίνει στον Τζόουνς ο Ολυμπιακός και πότε έρχεται ο παίκτης στην Ελλάδα