Αιματηρή επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο του Πεκίνο
Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της και άλλοι δώδεκα τραυματίστηκαν από επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε την Κυριακή σε πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο, σε κεντρική περιοχή του Πεκίνου.
Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της και άλλοι δώδεκα τραυματίστηκαν από επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε την Κυριακή σε πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο, σε κεντρική περιοχή του Πεκίνου.
Η αιματηρή επίθεση σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακή σε πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο (Joy City) που βρίσκεται στην εμπορική περιοχή Σιντάν, στην συνοικία Σιτσένγκ του Πεκίνου.
Τρεις άνδρες και δέκα γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά την επίθεση, ενώ μία γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της. Κανένας από τους τραυματίες δεν είναι σε κρίσιμη κατάσταση.
Η αστυνομία συνέλαβε έναν 35χρονο άντρα για την επίθεση, που κατάγεται από την επαρχία Χενάν. Ο ύποπτος ομολόγησε την επίθεση και σύμφωνα με την αστυνομία την απέδωσε σε προσωπικά κίνητρα.
in.gr
- Χιλή: Κόλαση φωτιάς με περισσότερους από 20.000 ανθρώπους να έχουν απομακρυνθεί
- Μήπως ο σύγχρονος κόσμος φτιάχτηκε με αίμα δούλων και εργατών;
- Αιματηρό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη με έναν τραυματία
- Άρης: Δύσκολη αποστολή στη Λάρισα για την ομάδα του Χιμένεθ
- Αιτωλοακαρνανία: Στον εισαγγελέα ο καθ΄ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του 50χρονου
- Διαδηλώσεις στο Ιράν: Τουλάχιστον 5.000 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, λέει ιρανός αξιωματούχος
