Η άμεση επέμβαση του γιατρού του Ολυμπιακού, Χρήστου Θέου, στον τραυματισμό του Παναγιώτη Ταχτσίδη, απέτρεψε τα χειρότερα στην περίπτωση του τραυματισμού του έλληνα διεθνή στο 55' του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Η άμεση επέμβαση του γιατρού του Ολυμπιακού, Χρήστου Θέου, στον τραυματισμό του Παναγιώτη Ταχτσίδη, απέτρεψε τα χειρότερα στην περίπτωση του τραυματισμού του έλληνα διεθνή στο 55′ του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο μέσος του Ολυμπιακού συγκρούστηκε με μεγάλη δύναμη με τον Ντάουντα δείχνοντας να χτυπάει πολύ δυνατά στα πλευρά και αμέσως έπεσε κάτω, μάλιστα έχασε για λίγο τις αισθήσεις του.

Ο διαιτητής του αγώνα διέκοψε αμέσως το παιχνίδι και ζήτησε από το ιατρικό τιμ των δυο ομάδων να μπουν γρήγορα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος πήγε πάνω από τον Ταχτσίδη και αφού είδε ότι δυσκολεύεται να αναπνεύσει του έκανε τεχνητή αναπνοή, κάτι που είναι φανερό και από την κάμερα της «NOVA».

Ο Ταχτσίδης ευτυχώς σηκώθηκε και έδειξε να είναι καλά, ο γιατρός του Ολυμπιακού όμως είπε στον προπονητή του Ολυμπιακού, Κόντη να τον κάνει αλλαγή παρά το γεγονός ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού ζητούσε να παραμείνει στον αγώνα.

Τελικά έγινε αλλαγή και τη θέση του πήρε ο Τζούρτζεβιτς.

in.gr

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr